• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PRIOPĆENJE HRVATSKE KONZERVATIVNE STRANKE BJELOVAR

Tažimo od gospodina Vlahovića da javno kaže imenom i prezimenom koji su to vijećnici

Potaknuti nedavnim istupom i izjavom gospodina Nenada Vlahovića zaposlenika županije u jednoj tv emisiji, postavio je pitanje je li istina to sto je izjavio gospodin Vlahović da u Županijskoj skupštini postoje tri vijećnika koji su u Domovinskom ratu bili u svojstvu agresora protiv stvaranja Republike Hrvatske – stoji u priopćenju koje objavljujemo u cijelosti

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Na 11. sjednici Županijske skupštine Bjelovarsko-bilogorske županije održanoj 28. srpnja, vijećnik Hrvatske konzervativne stranke Zoran Đošić, potaknut nedavnim istupom i izjavom gospodina Nenada Vlahovića zaposlenika županije u jednoj tv emisiji, postavio je pitanje je li istina to sto je izjavio gospodin Vlahović da u Županijskoj skupštini postoje tri vijećnika koji su u Domovinskom ratu bili u svojstvu agresora protiv stvaranja Republike Hrvatske.

Pošto nitko iz Županije nije reagirao na to vijećnik Đošić postavio je pitanje je li to istina?

Bilo bi žalosno da je to istina i da takvi ljudi odlučuju o sudbini naših sugrađana.

Četvorica vijećnika Milan Klipa, Milan Ivančević, Milan Radaković i Siniša Glavaš predsjedniku Županijske skupštine Marijanu Coneru uputili su pismenu obavijest u kojoj su se ogradili od izjave zaposlenika gospina Nenada Vlahovića.

Mi iz Hrvatske konzervativne stranke tražimo od gospodina Nenada Vlahovića da javno kaže imenom i prezimenom o kojim članovima Županijske skupštine  je riječ.

Naši sugrađani žele istinu, gospodine Vlahoviću na Vama je da im odgovorite.

Predsjednik HKS Bjelovar

Zoran Đošić

Ažurirano ( Petak, 31 Srpanj 2015 12:02 )