• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PRIOPĆENJE HRVATSKE KONZERVATIVNE STRANKE IZ BJELOVARA

Đosić: Pozivam Markovinovića i Korušca neka se presele u ulice u Trojstvenom Markovcu

Kako mi se čini u Trojstvenom Markovcu se grade vodovodi, kanalizacije, nogostupi, ceste, pješačke staze i ostalo samo do onih ljudi, do njihovih kuca, koji imaju »veze« s gradskim vlastodršcima – stoji u priopćenju koje prenosimo u cijelosti

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Kao stanovnik ulice u Trojstvenom Markovcu koja nema izgrađenu kanalizaciju, moram reagirati na izjave pročelnika gospodina Markovinovića, a koje se tiču kanalizacije.

Gospodin Markovinović izjavio je da je većina kanalizacije u Trojstvenom Markovcu izgrađena, da su ostali rubni dijelovi za koje je potrebno projektirati podsustav. Iz fondova EU trebalo bi biti završeno projektiranje. Kaže cijena gradnje kanalizacije u tom djelu grada nije srazmjerna s brojem zainteresiranih građana za priključivanjem na nju. Zato od toga zahvata za sada ništa.

Pročitavši te izjave pročelnika morao sam reagirati.

Gospodine Markovinović, da izgrađena je većina kanalizacije u Trojstvenom Markovcu prije nekih desetak godina, a možda i vise. Znaci mi ostali nemamo vise zbog toga nikakvih prava na kanalizaciju. Kazete potrebno je projektirati podsustav, pa me zanima sto Vi i vasi zaposlenici radite, ako još niste projektirali podsustav. Znate li ga napraviti?

Zanima me da li ste bili u Trojstvenom Markovcu i pitali ljude koji nemaju još izgrađenu kanalizaciju da li je žele i da li bi se priključili na nju. Po vašim izjavama ne bi se reklo da ste bili.

Mene kao i ostale stanovnike ulica u Trojstvenom Markovcu,  koji nemaju kanalizaciju,  zanima da li imate u planu uopće izgradnju kanalizacije, ako imate kada će to biti?

Kako mi se čini u Trojstvenom Markovcu se grade vodovodi, kanalizacije, nogostupi, ceste, pješačke staze i ostalo samo do onih ljudi, do njihovih kuca, koji imaju »veze« s gradskim vlastodršcima.

Pa evo vidim ja i rješenje neka se pročelnik Markovinović i gradonačelnik Korušec dosele u ulice u Trojstvenom Markovcu koje nemaju kanalizaciju.

Predsjednik Hrvatske konzervativne stranke Bjelovar

Zoran Đosić

Ažurirano ( Utorak, 15 Rujan 2015 10:37 )