• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


2. SPORTSKE IGRE HSLS-A ODRŽANE U ŠRC »KUKAVICA«

Oko tristotinjak liberalki i liberala natjecalo se u nogometu, graničaru, kuhanju…

Najzanimljiviji događaj dana svakako je bila revijalna nogometna utakmica između HSLS-a i HDZ-a Bjelovarsko-bilogorske županije u kojoj je u tijesnoj borbi na kraju »David« pobijedio »Golijata« odnosno gdje je županijski HSLS pobijedio HDZ jedan naprema nula

E-mail Ispis PDF

VELIKA PISANICA Sad već tradicionalne 2. sportske igre HSLS-a održane su u subotu, 19. rujna, u ŠRC »Kukavica«. Igrama je nazočio i predsjednik HSLS-a Darinko Kosor i voditelj stožera »Domoljubne koalicije« za II. izbornu jedinicu ujedno i predsjednik HDZ-a Grada Zagreba gospodin Andrija Mikulić.

Oko tristotinjak liberalki i liberala natjecalo se u nogometu, graničaru, kuhanju, povlačenju užeta i belotu, te su kao i prošle godine najboljima dodijeljeni pehari i priznanja.

Najzanimljiviji događaj dana svakako je bila revijalna nogometna utakmica između HSLS-a i HDZ-a Bjelovarsko-bilogorske županije u kojoj je u tijesnoj borbi na kraju »David« pobijedio »Golijata« odnosno gdje je županijski HSLS pobijedio HDZ jedan naprema nula.

– Ovako veliki odaziv igrama je bio pokazatelj snage HSLS-a u našoj županiji odnosno sa sigurnošću možemo tvrditi da će kandidat HSLS-a za slijedeće parlamentarne izbore u 2. Izbornoj jedinci biti iz Bjelovarsko-bilogorske županije – poručuju iz HSLS-a.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 21 Rujan 2015 07:52 )