• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


DAMIR BAJS NAJAVIO SUDJELOVANJE NA PREDSTOJEĆIM PARLAMENTARNIM IZBORIMA

Povjerenje građana je nešto što se ne može iznevjeriti

Kad govorimo o političarima, mnogi govore o tome da su u koaliciji s građanima, Međutim, u praksi oni potpisuju koalicije s mnogim strankama, a ono što me raduje to je što ću ja potpise potpisivati ne s predsjednicima stranaka, nego ću potpise tražiti kao neovisni kandidat od građana II. izborne jedinice – rekao je Bajs

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Izborni stožer neovisne liste Damira Bajsa za II. izbornu jedinicu održao je danas, 11. listopada, u bjelovarskom hotelu centar tiskovnu konferenciju na kojoj je Damir Bajs, kao nositelj neovisne liste za II. izbornu jedinicu, najavio svoje sudjelovanje na predstojećim parlamentarnim izborima.

Za svoju prvu tiskovnu konferenciju, izborni stožer neovisne liste Damira Bajsa za II. izbornu jedinicu izabrao je Bjelovar, sjedište Bjelovarsko-bilogorske županije,  jer je nositelj liste gospodin Bajs Bjelovarčanin, napomenula je u uvodnom obraćanju Đurđica Ištef-Benšić, voditeljica izbornog stožera.

– Svakako treba istaknuti da je gospodin Bajs uspješni župan u već četvrtom mandatu, da je bio najuspješniji ministar turizma, najuspješniji političar u tadašnjoj Vladi, i prema nekim novijim anketama, najuspješniji političar II. izborne jedinice. Smatramo da su sve to opravdani razlozi da se gospodin Damir Bajs kandidira kao neovisni kandidat za II. izbornu jedinicu za predstojeće parlamentarne izbore – rekla je Đurđica Ištef-Benšić, voditeljica izbornog stožera.

– Prije dvije i pol godine krenuo sam u izbornu utrku da ću pobijediti kao prvi neovisni župan u Hrvatskoj. Mnogi si onda bili skeptični, mnogi su rekli da je to nemoguće. Međutim, povjerenje mojih građana je omogućilo da to ostvarimo i na temelju tog uspjeha reći ću da najavljujem prvu kandidaturu neovisne liste u Hrvatskoj. Ono što želimo je izaći na izbore za ovaj kraj. Kad govorimo o političarima, mnogi govore o tome da su u koaliciji s građanima, Međutim, u praksi oni potpisuju koalicije s mnogim strankama, a ono što me raduje to je što ću ja potpise potpisivati ne s predsjednicima stranaka, nego ću potpise tražiti kao neovisni kandidat od građana II. izborne jedinice. Od sutra počinjemo što drugi ne moraju, a to je skupljanje potpisa i taj potpis je meni vrjedniji od potpisa koje bih dobio da sam potpisao desetak koalicijskih sporazuma, jer povjerenje građana je nešto što se ne može iznevjeriti – rekao je Damir Bajs, nositelj neovisne liste za II. izbornu jedinicu.

Ažurirano ( Nedjelja, 11 Listopad 2015 13:20 )