• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


ORaH JE NA BJELOVARSKOM KORZU GRAĐANIMA MJERIO TLAK I ŠEĆER UZ DEGUSTACIJU TOPLIH NAPITAKA I PREDSTAVIO SVOJ IZBORNI PROGRAM I KANDIDATE U DRUGOJ IZBORNOJ JEDINICI

Kandidati ORaH-a nisu zvijezde, ali su pošteni i marljivi ljudi!

Pravila igre za sve moraju biti ista, jer je Hrvatska gladna poštenja i pravde – rekla je Marina Balen i ponovila čvrsti stav da ORaH nije spreman ni na kakve poslije izborne koalicije, samo ukoliko bi to bilo potrebno da se ne troši novac na ponavljanje izbora

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Na bjelovarskom korzu u subotu, 24. listopada prijepodne, ORaH je na svom prepoznatljivom zelenom štandu organizirao preventivni zdravstveni pregled za sve građane uz degustaciju prirodnih toplih napitaka i ugodne razgovore o rješenjima koje nudi ORaH za aktualne probleme u društvu i budućnost Hrvatske. Više od stotinu građana je izmjerilo tlak i šećer, uživalo u toplom čaju i druženju. Istovremeno su uživali i u razgledavanju izložbe fotografija o bioraznolikosti prirode koju je pripremio Darko Podravec iz Bjelovara, jedan od kandidata na izbornoj listi ORaH-a.
Građanima su se predstavili kandidati ORaH-a na parlamentarnim izborima i odgovarali na pitanja zbog čega treba glasati za ORaH koji na izbornoj listi ima čak tri kandidata iz Bjelovara i ukupno pet s područja županije. Istovremeno je ORaH i jedina stranka koja je ponudila građanima polovicu ženskih kandidata.

Bjelovarčanka Marina Balen, kandidatkinja ORaH-a poručila je svim građanima da izbori nisu završeni kao što to žele prikazati velike stranačke koalicije, jer ORaH-ove ankete pokazuju da ORaH u Drugoj izbornoj jedinice ne samo da sigurno prolazi izborni prag nego prema raspoloženju građana može očekivati ulazak u Sabor s dva kandidata.

– ORaH-ovi kandidati nisu poznate medijske zvijezde, ali su pošteni i marljivi ljudi koji su se spremni beskompromisno boriti za državu u kojoj će svi građani biti jednaki i imati ista prava. Pravila igre za sve moraju biti ista, jer je Hrvatska gladna poštenja i pravde – rekla je Marina Balen i ponovila čvrsti stav da ORaH nije spreman ni na kakve poslije izborne koalicije, samo ukoliko bi to bilo potrebno da se ne troši novac na ponavljanje izbora.

Jedna od osnovnih točaka ORaH-ovog programa o kojem se govorilo na bjelovarskom korzu je potreba državnog preustroja, i to smanjivanjem broja općina, gradova i županija prema njihovom financijskom kapacitetu tako da bi Hrvatska umjesto 20 županija imala četiri regije i Grad Zagreb. To bi značilo uspostavljanje bogatijih regija u kojima odlučuju građani regionalizacijom i financijskom decentralizacijom. Drugo pitanje je bilo promjena maćehinskog odnosa prema poljoprivredi i na razini države i na razini županije te nova strategija poljoprivrede u kojoj će konoplja, biljka s tisuću proizvoda odigrati  važnu ulogu u razvoju gospodarstva.

Svim građankama i građanima ORaH-ovi kandidati se zahvaljuju na pokazanom zanimanju za svoje aktivnosti i potpori koju pružaju ORaH-u.

Ažurirano ( Subota, 24 Listopad 2015 19:26 )