• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


ORaH NA BJELOVARSKOM KORZU NASTAVIO ZANIMLJIVU I LEPRŠAVU PREDIZBORNU KAMPANJU

ORaH-ova rođendanska torta za građane

ORaH je najpovoljnija alternativa za budućnost Hrvatske, jer ima detaljno razrađene programske politike o svim društvenim i gospodarskim problemima i odgovor na sva ključna pitanja razvoja

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Na gradskom šetalištu pokraj Gradskog muzeja u četvrtak  prijepodne 29. listopada ORaH je u nazočnosti predsjednice Mirele Holy obilježio svoj drugi  rođendan. Naime, točno istoga dana prije dvije godine osnovan je ORaH-a kao 142. politička stranka u Hrvatskoj. Mirela Holy je prerezala rođendansku tortu na maloj svečanosti  i s kandidatima na ORaH-ovoj listi u 2. Izbornoj jedinici tortu podijelila s građanima Bjelovara.

Mirela Holy je na ORaH-ovom štandu također sudjelovala i u zanimljivom izvlačenju ORaH-ove »Super sedmice«, dobitne izborne kombinacije. Izvukla je iz »bubnja« lopticu-orah s brojem sedam, a isto tako s istim brojem i ORaH-ovi kandidati i građani  koji su orah s brojem sedam mogli ponijeti sa sobom. Jer, sedam je broj  liste ORaH-ovih kandidata na izbornom listiću i naravno broj koji Orahovci smatraju dobitnom kombinacijom za sve građane koji žele Hrvatskoj »promijeniti smjer«.

Mirela Holy je održala na bjelovarskom korzu i press-konferenciju na kojoj ponovila da nema nikakvog koaliranja ni sa kime i da bi manjinska vlada bila najbolje rješenje jer bi bila prisiljena prihvatiti i provoditi najkvalitetnje programe. Novinarima su se obratili i drugi kandidati u 2. Izbornoj jedinici odgovarajući na novinarska pitanja, prije svega na pitanje zbog čega bi građani trebali glasati za ORaH?. Odgovor je naravno poznat: ORaH je najpovoljnija alternativa za budućnost Hrvatske, jer ima detaljno razrađene programske politike o svim društvenim i gospodarskim problemima i  odgovor na sva ključna pitanja razvoja.

Prije odlaska Mirele Holy i kandidata ORaH-a na predstavljanje u Koprivnicu, građanima su podijeljene izborne kuharice s nizom izvornih recepata za pripremu zanimljivih jela i slastica uz istovremeno informiranje građana o ključnim točkama ORaH-ovog izbornog programa.

Ažurirano ( Četvrtak, 29 Listopad 2015 15:54 )