• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


ODRŽANA TRIBINA NEOVISNE LISTE DAMIRA BAJSA ZA II. IZBORNU JEDINICU

Ako se mi ne zauzmemo za bjelovarski kraj, tko će?

Mi imao tri programa, koja su nam izuzetno bitna: izgradnju Opće bolnice Bjelovar, izgradnju novih škola i dvorana i završetak brze ceste prema Bjelovaru – rekao je Damir Bajs, nositelj neovisne liste za II. izbornu jedinicu

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Htio sam da upravo s tribinama, kojih u ovoj kampanji neće biti nogo, krenemo iz Bjelovara, i da prvu tribinu napravimo u mjesnom odboru Stjepan Radić koji je i moj mjesni odbor, rekao je Damir Bajs na tribini održanoj u srijedu, 28. listopada, na kojoj je predstavljena neovisna lista Damira Bajsa za II. izbornu jedincu.

– Moram reći da sam dobio dvije ili tri ponude koje su bile vrlo korektne, jedna od njih je bila čak iznimno dobra, s kojom bi ja na sliti jedne od velikih koalicija ušao s trećeg ili četvrtog mjesta odmah u sabor. Međutim, kad sam bolje razmislio, rekao sam, možda taj lakši put i nije put kojim treba ići, iako bi malo njih odbilo ponude koje vas bez previše muke vode u sabor.  No, to ne bi bio moj mandat već mandat te liste, koju bi bezuvjetno morao i podržati. Zato sam odlučio krenuti s neovisnom listom koja je u koaliciji upravo s biračima. Mi imao tri programa, koja su nam izuzetno bitna: izgradnju Opće bolnice Bjelovar, izgradnju novih škola i dvorana i završetak brze ceste prema Bjelovaru. Ja kao župan ne bih volio da se ti naši projekti jednostavno skrešu, jer niti jedan od tih projekta nema završne ugovore o gradnji u smislu da postoji odobrenje od Vlade da se ti projekti započnu i sagrade. Ukratko, ako mi dobijemo mandat u saboru, mi ćemo tražiti da to bude uvjet koalicijskog sporazuma. Ukoliko oni to neće htjeti, mi nećemo podržati Vladu. Činjenica je da niti jedna koalicija sama neće imati većinu. Zbog toga sam uvjeren, tko god imao više, već u 9 sati navečer nazvat će moj broj telefona, Karamarko ili Milanović, i reći čestitam vam na prolasku, bilo bi lijepo da se sutra ujutro nađemo jer mislim da je vrijeme da malo popričamo. To će točno tako i biti, ali samo ako dobijemo vaš glas i prođemo u sabor. Ja ću reći, popit ćemo kavu, ali i prijeći preko nekoliko stvari koje su nama bitne i koje želimo vidjeti u budućem koalicijskom sporazumu. Ako se mi ne zauzmemo za bjelovarski kraj, tko će to zapravo napraviti – rekao je Damir Bajs, nositelj neovisne liste za II. izbornu jedinicu.

Ažurirano ( Petak, 30 Listopad 2015 17:52 )