• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Bjelovarski HSLS-ovci dijelili ruže i čestitali Dan žena radnicama noćne i jutarnje smjene »Koestlina«

Ovim simboličnim darivanjem želimo skrenuti pozornost na različite kriterije pri zapošljavanju žena, pri čemu one nemaju jednake mogućnosti za ostvarenje svojih prava niti u istoj mjeri korist od ostvarenih rezultata rada – napomenuo je Dario Hrebak, saborski zastupnik i potpredsjednik HSLS-a

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Drugu godinu zaredom članovi GO HSLS-a Bjelovar, zajedno sa saborskim zastupnikom Dariom Hrebakom, danas 8. ožujka, oko 6 sati ujutro, dijelili su ruže i čestitali Dan žena radnicama noćne i jutarnje smjene »Koestlina« ispred ulaza u tvornicu.

– Ovim simboličnim darivanjem želimo skrenuti pozornost na  različite kriterije pri zapošljavanju žena, pri čemu one nemaju jednake mogućnosti za ostvarenje svojih prava niti u istoj mjeri korist od ostvarenih rezultata rada – napomenuo je Dario Hrebak, saborski zastupnik i potpredsjednik HSLS-a.

– Radim 13 godina i teško je raditi u trećoj smjeni. Doma me čeka obitelj, ali ne s doručkom, nego za doručak – kaže Mirjana Šandra, radnica Koestlina.

– Radim u Koestlinu godinu i pol, da se priviknem na noćnu smjenu trebalo mi je jako malo i sad mi to nije nikakav problem. Doma me čeka doručak i kava, a nakon toga obavim još neke sitne poslove i idem na spavanje – kaže Mirjana Ivanika, radnica Koestlina.

ISPRIKA

Ispričavamo se Mirjani Ivaniki što smo prvi put krivo napisali da radi noćnu smjenu dva tjedna. Naime, na lošoj audio snimci krivo smo čuli, pa smo umjesto da se privikavala na rad u noćnoj smjeni dva tjedna, napisali da radi dva tjedna. Još jednom se ispričavamo našoj dragoj čitateljici.

Ažurirano ( Srijeda, 30 Ožujak 2016 19:29 )