• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PRIOPĆENJE HSP-a BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE

Zašto sve dosadašnje vlasti kažnjavaju Bjelovar?

Sve dosadašnje vlasti i svi saborski zastupnici sa područja naše Bjelovarsko-bilogorske županije godinama su davali lažna obećanja da bi dobili glasove na izborima. Zadnjih dvadeset godini Bjelovaru se obećava izgradnja brze pruge, brze ceste, nove bolnice Bjelovar. Kada se podvuče crta ništa od toga nije realizirano. Jedino su pojedini saborski zastupnici imali »odskočnu dasku« da se presele u Zagreb i promjene prebivalište, naravno preko glasova Bjelovarčana koji su ih naivno izabrali – piše u priopćenju koje prenosimo u cijelosti

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Vijest sa sastanku koji je organizirao ministar zdravlja Dario Nakić prošli petak  sa svim županima i njihovim pročelnicima za zdravstvo na kojem je bio prisutan i župan Bjelovarsko-bilogorske županije Damir Bajs nas u  Hrvatskoj stranci prava (HSP) je razočarala.

Naime, ministar zdravlja Dario Nakić stopirao je projekt izgradnje bolnica na nivou cijele Hrvatske pa tako i nove bjelovarske bolnice. Žalosno je to što projekt  nove bolnice u Bjelovaru ima  pripremljenu svu dokumentaciju, građevinsku dozvolu, studiju izvodivosti i riješen je tender, a samim time i mogućnost da se odmah povuku sredstva iz EU ( 85 milijuna bi se vratilo kroz EU fondove).

Sve dosadašnje vlasti i svi saborski zastupnici sa područja naše Bjelovarsko-bilogorske županije godinama su davali lažna obećanja da bi dobili glasove na izborima. Zadnjih dvadeset godini Bjelovaru se obećava izgradnja brze pruge, brze ceste, nove bolnice Bjelovar. Kada se podvuče crta ništa od toga nije realizirano. Jedino su pojedini saborski zastupnici imali »odskočnu dasku« da se presele u Zagreb i promjene prebivalište, naravno preko glasova Bjelovarčana koji su ih naivno izabrali.

Puno toga u našem gradu i županiji nije dobro, ali isto tako steče se dojam da neko stalno kažnjava Bjelovar i Bjelovarsko-bilogorsku županiju.

Odustajanjem od izgradnje nove bolnice u Bjelovaru, niz se nastavlja. HSP Bjelovarsko-bilogorske županije zahtjeva od nove Vlade i Ministarstva zdravstva da preispitaju svoju odluku. Gospodo vladajući nemojte i Vi kažnjavati Bjelovar i Bjelovarčane !

Hrvatska stranka prava

Bjelovarsko-bilogorska županija

Zvonko Mlakić, predsjednik

Ažurirano ( Petak, 25 Ožujak 2016 11:28 )