• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PRIOPĆENJE HSP-a PODRUŽNICE BJELOVAR

Osnovan ogranak HSP Prespa

Predsjednik ogranka Prespa Ivica Gašparuš , istaknuo je kako je najvažniji cilj stranke oživjeti aktivnosti u naselju Prespi, te se u suradnji s članovima aktivno uključiti u rješavanje problema s kojima se suočavaju mještani tog naselja – piše u priopćenju koje prenosimo u cijelosti

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Gradska organizacija HSP Bjelovar dana 15.03.2016. godine osnovala je ogranak HSP u Prespi.  Uz nazočnost predsjednika gradske podružnice HSP Bjelovar Josipa Rihtarića i desetak članova iz Prespe za predsjednika ogranka izabran je Ivica Gašparuš.

Predsjednik gradske podružnice HSP Bjelovar Josip Rihtarić u kratkom je osvrtu prezentirao dosadašnji rad GO HSP Bjelovar. Naglasio je da je glavna zadaća Gradske organizacije HSP-a raditi na prepoznatljivosti svojih projekata koji će služiti na dobrobit svih građana našeg grada. Aktivno djelujemo preko naših vijećnika i nudimo rješenja na dobrobit svih žitelja mjesnih odbora gdje HSP ima vijećnike.  Ovo je nastavak provođenja projekta kojim HSP u gradu Bjelovaru nastavlja postupak osnivanja ogranke u svim mjesnim odborima i time jača gradsku organizaciju . Do sad su osnovani ogranci HSP Gornje Plavnice i Zvjerci,a danas HSP ogranak Prespa. U HSP je na nivou Bjelovara od početka godine pristupilo dvadeset novih članova.

Predsjednik ogranka Prespa Ivica Gašparuš , istaknuo je kako je najvažniji cilj stranke oživjeti aktivnosti u naselju Prespi, te se u suradnji s članovima aktivno uključiti u rješavanje  problema s kojima se suočavaju mještani tog naselja. Od danas je mjesto Prespa bogatije za još jednu političku stranku (HSP) ,koja je  godinama imala dosta članova i simpatizera u mjesto,a prije desetak godina i dva vijećnika HSP u mjesnom odboru. Nadam se da će HSP ponovo zauzeti ono mjesto koje mu pripada u Prespi i da će se ponovo čuti pravaški glas.

Ovim putem pozivamo sve žitelje mjesnog odbora Prespa da se  priključe radu ogranka.

Hrvatska stranka prava

Podružnica Bjelovar

Josip Rihtarić, predsjednik

Ažurirano ( Četvrtak, 31 Ožujak 2016 12:14 )