• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


OMILJENI CVIJET ANE RUKAVINE HUMANITARNA JE AKCIJA KOJA SE ODRŽAVA U ORGANIZACIJI SOCIJALDEMOKRATSKE PARTIJE HRVATSKE

300 tulipana za Zakladu Ana Rukavina

Akcija je održana 9. travnja, a pridružili su joj se i članovi GO SDP-a Bjelovar, u društvu članova ORaH-a, HNS-a i ABB-a, koji su od 10 sati ujutro na korzu pored DM-a prodavali tulipane kako bi skupili sredstva za Zakladu Ana Rukavina

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Omiljeni cvijet Ane Rukavine humanitarna je akcija koja se održava u organizaciji Socijaldemokratske partije Hrvatske. Akcija je održana 9. travnja, a pridružili su joj se i članovi GO SDP-a Bjelovar koji su od 10 sati ujutro na korzu pored DM-a prodavali tulipane kako bi skupili sredstva za Zakladu Ana Rukavina. Na čelu sa Forumom žena GO SDP-a Bjelovar, a u društvu članova ORaH-a, HNS-a i ABB-a, prodano je 300 tulipana.

– Ovo je akcija u kojoj tradicionalno sudjelujemo, pa smo se tako i danas pridružili brojnim gradovima diljem Hrvatske koji na ovaj način prikupljaju novac za Zakladu Ana Rukavina. Zahvaljujemo članicama i članovima ostalih stranaka koje su nam se pridružili u akciji, a posebno zahvaljujemo našim Bjelovarčankama i Bjelovarčanima koje su kupili tulipane i podržali rad Zaklade – rekla je Tatjana Grđan, predsjednica FŽ GO SDP-a Bjelovar, čiju su organizaciju humanitarne akcije svojom nazočnošću podržali i saborski zastupnik Vedran Babić, te predsjednica Gradskog vijeća i predsjednica GO SDP-a Bjelovar Vanja Posavac.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 11 Travanj 2016 18:17 )