• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


OSNOVAN NOVI TEMELJNI OGRANAK GRADSKE ORGANIZACIJE HSLS-A U BJELOVARU

NISMO STRANKA KOJA OBEĆAVA NEGO KOJA RADI

Stvaranje sve jače stranačke infrastrukture pokazuje kako su HSLS-ova očekivanja odličnih izbornih rezultata u svibnju sasvim realna.

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR – Gradski HSLS osnovao je u Bjelovaru svoj 17. ogranak u Mjesnom odboru Kralj Petar Krešimir IV. u kojemu živi 3 000 Bjelovarčana. Time se ova politička stranka približava zadanom cilju da prije lokalnih izbora osnuje svoje ogranake u većini mjesnih odbora na području grada Bjelovara i Bjelovarsko-bilogorske županije.

HSLS je jedina stranka koja, uz HDZ i HSS, nastavlja osnivati temeljne ogranke, i prema riječima Daria Hrebaka, predsjednika bjelovarske gradske organizacije HSLS-a, stvaranje sve jače stranačke infrastrukture pokazuje kako su realna HSLS-ova očekivanja odličnih izbornih rezultata u svibnju. Pritom su mladi najveći oslonac ove političke opcije i predstavljaju većinu novoga članstva koje se svakodnevno povećava.

- Mi smo krenuli putem pomlađivanja stranke. Stvorili smo jedan novi HSLS. Zbog toga nitko ne može ni zamisliti kako će obnašati vlast bez sudjelovanja HSLS-a. Ocjenjujemo da na županijskoj razini imamo minimalno 7-8 % podrške građana. Svojom častohlepnom borbom za vlast vladajuće stranke izgubile su svoje glasače. Mi nismo stranka koja puno obećava, mi smo stranka koja puno radi. - rekao je Dario Hrebak, predsjednik gradske organizacije HSLS-a na osnivanju ogranka HSLS-a u gradskom mjesnom odboru Kralj Petar Krešimir IV.

Prvo, za što će se zauzeti novi ogranak HSLS-a, je prostor u kojemu će se okupljati svi koji žele život građana u ovom dijelu grada učiniti kvalitetnijim. Žalosno je da nekoliko tisuća Bjelovarčana u ovom mjesnom odboru nema mjesto za svoje društvene aktivnosti, pa čak ni vlastito glasačko mjesto za održavanje izbora. Za predsjednika novoosnovanoga gradskoga ogranka HSLS-a izabran je Vedran Pemper, a potpredsjednici su Siniša Knežić i Katarina Renić, dok će dužnost tajnika obnašati Suzana Sudaš.

Ažurirano ( Subota, 09 Veljača 2013 09:13 )