• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


AKCIJE FORUMA MLADIH SDP-A I MLADIH HRVATSKIH LIBERALA U ČAST OBILJEŽAVANJA MEĐUNARODNOG PRAZNIKA RADA 1. SVIBNJA

MLADI SU BITNI!

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Pod geslom MLADI SU BITNI, Vanja Posavac, kandidatkinja za gradonačelnicu Bjelovara koalicije SDP – HSLS – HSS te Forum mladih SDP-a i Mladih hrvatskih liberala, organizirali su za mlade (i one malo starije, do 35 godina) na Trgu Eugena Kvaternika u Bjelovaru 5. tradicionalni STREETBALL TURNIR u čast proslave Međunarodnog praznika rada 1. svibnja.

Jedno od trinaset pravila turnira ulične košarke na jedan koš je da pobjedu odnosi ekipa koja prva postigne 15 koševa ili ima bolji rezultat nakon 12 minuta igre. Još jedno pravilo glasi: "Za vrijeme susreta svaka ekipa ima jedan Time out od 20 sekundi!"

Koliko je bilo time outa na ovom vrlo živom i zanimljivom turniru nismo izbrojali ali smo zato saznali od Arijane Andri Đuranić, glasnogovornice ŽO HSLS-a za poredak prve tri od ukupno 12 razigranih ekipa koliko ih je sudjelovalo na ovom turniru ulične košarke. Prvo mjesto osvojila je ekipa JAM u sastavu Marin Jareb, Aleksandar Stojković i Josip Dandić; drugo mjesto zauzela je ekipa OKLAHOMA u sastavu Matej Zadravec i Luka Božić a trećeplasirani su KUMOVI Mario Kelava, Pavao Gečak i Ante Gečak. Najbolji u gađanju trica bio je Marin Grahovac.

U isto vrijeme nekoliko je crvenih i žutih ispuštenih balona letjelo zrakom!?

"Posao završen!!! 400 crvenih i žutih balona je spremno!" - izjavili su, kad su ih napuhali, članovi koalicije SDP-HSLS-HSS-SU (Forum mladih SDP-a i Mladih hrvatskih liberala) i onda s njima prošetali korzom da bi ih na kraju podijelili bjelovarskim mališanima i ponekom odraslom . . .

Sadašnja koalicija počastila je prisutne građane s nekoliko stotina krafni i isto toliko ukusnih kiflica te s nekoliko stotina litara točenog Staročeškog piva. I to nije sve! Naime, građani su se družili s kandidatima buduće izvršne vlasti te raspravljali o sadašnji problemima u regiji i kako ih što prije riješiti kad preuzmu vlast!

Ažurirano ( Srijeda, 01 Svibanj 2013 23:03 )