• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PREMIJER ZORAN MILANOVIĆ POSJETIO BJELOVAR

PODRŠKA SDP-ovim KANDIDATIMA NA LOKALNIM IZBORIMA

»Drago nam je što su Bjelovar i Bjelovarsko-bilogorska županija okupili tako dobar tim« – rekao je predsjednik SDP-a

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Premijer Zoran Milanović 10. svibnja je posjetio Bjelovar u sklopu predizborne kampanje za lokalne izbore. Cilj posjeta bio je iskazati podršku SDP-ovim kandidatima na predstojećim izborima – Vedranu Babiću kao kandidatu za župana Bjlovarsko-bilogorske županije, i Vanji Posavec kao kandidatkinji za gradonačelnicu grada Bjelovara.

Unatoč lošem vremenu, na bjelovarskom Korzu okupilo se stotinjak ljudi. Prisutni su bili i koalicijski kolege iz HSLS-a i HSS-a. Premijer je obavio polusatni razgovor sa okupljenim kandidatima uz kavu i prisutnost građana, te naglasio u izjavi kako je ovom prilikom došao kao predsjednik stranke, a ne premijer, iskazati podršku dobrom timu koji se okupio.

Na goruća pitanja brze ceste prema Bjelovaru, nove dionice pruge koja je također planirana, i još nekih projekata je odgovorio kako su to projekti na koje se računa. »Ne želim se samo naslikavati na gradilištu, dovesti dva bagera za sliku, i pustiti ih da zahrđaju tamo nakon toga. Na tome se doista radi«, rekao je. Međutim, pri raspolaganju s novcima građana ponekad je teško nešto samo napraviti jer se često moraju gledati prioriteti u tom trenu.

Nakon razgovora i izjava, premijer je odvojio i nešto vremena za druženje s ljudima, i potom se dalje zaputio prema Garešnici i Daruvaru, a predizborni skup s Vanjom Posavec i Vedranom Babićem je nastavljen na Korzu.

Ažurirano ( Subota, 11 Svibanj 2013 21:10 )