• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


VESNA PUSIĆ U IME HNS-a ISKAZALA PODRŠKU BAJSU I KORUŠECU

ŽELI MOTIVIRATI LJUDE DA IZAĐU NA IZBORE

Vesna Pusić je čestitala Korušecu i Bajsu na odličnim rezultatima iz prvog kruga, te napomenula kako joj je pomalo i drago što ulaze u drugi krug jer to pobjedu čini slađom i vrijednijom

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR U sklopu predizborne kampanje za drugi krug lokalnih izbora, 29. Svibnja 2013. ministrica vanjskih poslova i prva potpredsjednica Vlade Republike Hrvatske Vesna Pusić posjetila je Bjelovar. Razlog posjetu je bilo izražavanje podrške nezavisnim kandidatima Antunu Korušecu i Damiru Bajsu u predstojećoj utrci za mjesto gradonačelnika grada Bjelovara, odnosno župana Bjelovarsko-bilogorske županije. Interesantno je kako je kao predsjednica HNS-a u ime stranke dala podršku nezavisnim kandidatima, a ne kandidatu SDP-a kao vladajućeg koalicijskog partnera.

Vesna Pusić je čestitala Korušecu i Bajsu na odličnim rezultatima iz prvog kruga, te napomenula kako joj je pomalo i drago što ulaze u drugi krug jer to pobjedu čini slađom i vrijednijom. Smatra da bi općenito više trebalo komunicirati sa sugrađanima, i biti u kontaktu s ljudima, a upravo toga nedostaje i pojedinim kandidatima i Vladi, i treba raditi na tome da se to promijeni. To su kvalitete koje upravo ovi kandidati imaju, i to im je veliki doprinos i za drugi krug. Posebno napominje kako je važno da svi građani izađu u drugom krugu na izbore, jer ne rješava se sve u prvom krugu kao što dosta građana misli. Pusić tako želi motivirati ljude da izađu na izbore, i da u sklopu brige za vlastiti grad i županiju daju podršku kandidatima.

Ažurirano ( Srijeda, 29 Svibanj 2013 20:13 )