• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PRENOSIMO VAM U CIJELOSTI PRIOPĆENJE GO HSLS-a BJELOVAR KOJE POTPISUJE DARIO HREBAK

KADROVIRANJE GRADSKIH VIJEĆNIKA PO PRINCIPU »SVAKOJ STRANCI PONEŠTO«

I danas tvrdimo da HDZ i SDP pod vodstvom gradonačelnika Korušeca zajedno kroz veliku koaliciju vladaju našim gradom, što je demokratski dopušteno, ali inzistiramo da se jasno odrede prema svojim biračima i preuzmu odgovornost u vođenju grada

E-mail Ispis PDF

Odlukom gradonačelnika Grada Bjelovara Antuna Korušeca o imenovanju predstavnika Grada Bjelovara u Nadzorni odbor novooformljenog trgovačkog društva Vodne usluge d.o.o. Bjelovar, dana 23. prosinca 2013. godine nastavljeno je kadroviranje gradskih vijećnika u nadzorne odbore trgovačkih društava po principu »svakoj stranci ponešto« u cilju osiguravanja većine u Gradskom vijeću. Vijećnici HSLS-a na prošloj sjednici Gradskog vijeća prilikom donošenja proračuna Grada Bjelovara govorili su o promjeni politike još uvijek neizabranog novog vodstva HDZ-a i želji pojedinaca da se dodvore gradonačelniku Korušecu, a najnovijim primjerom imenovanja njihovog prvog čovjeka Željka Maletića u Nadzorni odbor navedenog društva svoju privatno interesnu politiku samo su potvrdili. I danas tvrdimo da HDZ i SDP pod vodstvom gradonačelnika Korušeca zajedno kroz veliku koaliciju vladaju našim gradom, što je demokratski dopušteno, ali inzistiramo da se jasno odrede prema svojim biračima i preuzmu odgovornost u vođenju grada.

Ovako se stječe dojam da gradom ne upravljaju političke stranke već privatni interesi pojedinaca. S druge strane, očito je da su HDZ i SDP godinama razdvajali lijevi i desni politički svjetonazori a danas su ih uspjeli spojiti privatni interesi i pohlepa za političkim foteljama.

Ažurirano ( Utorak, 07 Siječanj 2014 12:50 )