• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PRIOPĆENJE HRVATSKE STRANKE PRAVA ANTE STARČEVIĆ O VLADINOM IGNORIRANJU BRANITELJA

U PRAVA BRANITELJA NE SMIJE SE DIRATI!

– Ako ova Vlada, ova kukuriku koalicija ne zna ili ne želi znati tko su i što su Hrvatski branitelji , MI ZNAMO. – poručuje HSP u priopćenju kojega potpisuje predsjednik Zoran Đosić

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Hrvatska stranka prava Ante Starčević  Bjelovarsko-bilogorske županije priopćenjem želi dati punu podršku Hrvatskim braniteljima u ostvarivanju njihovih prava.

Nedavne odluke Vlade RH koja se je obrušila na materijalni i društveni položaj branitelja iz Domovinskog rata najavljuju buduće ignoriranje obaveze prenošenja 7 % dionica privatiziranih državnih poduzeća u braniteljski fond i smanjenje socijalnih prava branitelja kroz ukidanje „braniteljskih opskrbnina ", a da ne govorimo o smanjenju mirovina te drugim pravima koja su na ponižavajući način ukinuta braniteljima .
Hrvatska stranka prava Ante Starčević  Bjelovarsko-bilogorske županije svojim radom, zalaganjm i znanjem uvijek će pomagati braniteljima u ostvarivanju njihovih prava.

– Ako ova Vlada, ova kukuriku koalicija ne zna ili ne želi znati tko su i što su Hrvatski branitelji , MI ZNAMO. – poručuje HSP AS u priopćenju kojega potpisuje predsjednik Zoran Đosić .

Ažurirano ( Srijeda, 19 Veljača 2014 21:23 )