• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


HNS-OV KANDIDAT NA IZBORIMA ZA EUROPARLAMENT JOZO RADOŠ POSJETIO BJELOVAR

RADOŠ: VAŽNO JE DA IMAMO KOMPETENTNE LJUDE U EUROPSKOM PARLAMENTU

Na bjelovarskom korzu Radoš se družio s građanima Bjelovara, kojima su bjelovarski HNS-ovci tom prilikom simbolično darivali naranče

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR – Europska unija i Europski parlament imaju važnu i veliku ulogu u našem zakonodavstvu. Gotovo 50 posto zakona koji se tamo donose tiče se naših života ovdje. – istaknuo je predsjednik Kluba zastupnika HNS-a u Saboru i kandidat HNS-a na izborima za Europski parlament Jozo Radoš, koji je u sklopu pretkampanje za Europske izbore u nedjelju posjetio Bjelovar.

Na bjelovarskom korzu Radoš se družio s građanima Bjelovara, kojima su bjelovarski HNS-ovci tom prilikom simbolično darivali naranče. Poručio je kako je izuzetno važno da Hrvatska u Europskom parlamentu ima kompetentne ljude koji će nas zastupati  jer zakoni doneseni u Europskom parlamentu direktno utječu na naše zakonodavstvo.

Podsjetio je i kako dobro poznaje Bjelovar i potrebe njegovih građana jer se već 20 godina kreće ovim gradom i u raznim funkcijama i kampanjama susreće s vodećim ljudima Grada i Bjelovarsko-bilogorske županije.

U okviru posjeta Bjelovarsko-bilogorskoj županiji Jozo Radoš obišao je i Veliki Grđevac u društvu predsjednika HNS-a Bjelovarsko-bilogorske organizacije i načelnika općine Veliki Grđevac  Marijana Dautanca.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 10 Ožujak 2014 16:28 )