• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


HUMANITARNA AKCIJA

OMILJENI CVIJET ANE RUKAVINE U BJELOVARU

Akcija se održava treću godinu zaredom, i prema riječima Bojane Hribljan, potpredsjednice županijske skupštine i članice nacionalnog vijeća za odgoj i obrazovanje, svake godine je odaziv građana veoma dobar

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Humanitarna akcija »Omiljeni cvijet Ane Rukavine« održana je 5. travnja na bjelovarskom korzu. Gradska organizacija SDP-a, na čelu s Forumom žena i u suradnji s Forumom mladih, na korzu je skupljala donacije za Zakladu Ana Rukavina. Svaka donacija je bila popraćena darivanjem Aninog omiljenog cvijeta, tulipana. Akcija se održava treću godinu zaredom, i prema riječima Bojane Hribljan, potpredsjednice županijske skupštine i članice nacionalnog vijeća za odgoj i obrazovanje, svake godine je odaziv građana veoma dobar. I ove godine se, unatoč lošijem vremenu mnogo građana rado odazvalo i sudjelovalo u humanitarnoj akciji.

Akcija se inače odvija u gradovima diljem Hrvatske. Građan su se ujedno mogli informirati o samoj Zakladi Ana Rukavina uz info letke koji su bili dijeljeni uz tulipane.

Ažurirano ( Subota, 05 Travanj 2014 12:36 )