• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


IZBORNA SKUPŠTINA HRVATSKE DEMOKRATSKE ZAJEDNICE BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE

MIRO TOTGERGELI NOVI PREDSJEDNIK HDZ-a BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE

Osim predsjednika, delegati su među sobom izabrali i 30 članova Županijskog odbora HDZ-a BBŽ i 5 članova Nadzornog odbora, koji će uz predsjednika kreirati smjernice političkog djelovanja HDZ-a u našoj županiji

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Izborna skupština Hrvatske demokratske zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije održana je u četvrtak, 3. travnja u bjelovarskom Domu kulture.

Delegati HDZ-a iz cijele županije, njih 266 biralo je svog predsjednika između dva kandidata, dosadašnjeg povjerenika županijskog HDZ-a Slavka Prišćana, te Mire Totgergelija. Totgergeli je pobjedu odnio sa 8 glasova više od svog protukandidata.

– Završeni su izbori i sad idemo dalje, učvrstiti zajedništvo među članovima, znanjem i radom na terenu stvoriti bolji život za sve žitelje naše županije. Bilo koji od nas dvojice da je izabran HDZ bi išao istim putem. HDZ ima svoj program temeljem kojeg je i dobio najviše glasova u izborima za Županijsku skupštinu. – poručio je Totgergeli.

Slavko Prišćan nakon poraza čestitao je stranačkom kolegi na pobjedi, zahvalio se na dobivenim glasovima, te otklonio špekulacije o mogućem raskolu u stranci.

Osim predsjednika, delegati su među sobom izabrali i 30 članova Županijskog odbora HDZ-a BBŽ i 5 članova Nadzornog odbora, koji će uz predsjednika kreirati smjernice političkog djelovanja HDZ-a u našoj županiji.

Ažurirano ( Nedjelja, 06 Travanj 2014 19:07 )