• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PRIOPĆENJE ZA JAVNOST HSS-A GRADSKE ORGANIZACIJE BJELOVAR, PRENOSIMO U CIJELOSTI

BJELOVARSKI HSS-ovci PRIKUPILI POMOĆ ZA OBITELJ STANEK

Ovim putem HSS Grada Bjelovara želi se zahvaliti svima koji su učestvovali u ovoj humanoj akciji i pomogli da se ovo poljoprivredno gospodarstvo barem donekle spasi od daljnje moguće štete

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR – PRESPA U proteklih nekoliko tjedana na području grada Bjelovara harali su podmetnuti požari po selima Tomaš, Patkovac i Prespa. Učinjena je velika materijalna šteta na imovini naših poljoprivrednika. Imanje koje je najviše stradalo u jednom od tih požara je i imanje obitelji  Stanek iz Prespe čija se šteta procjenjuje na 800 tisuća kuna. U ova teška vremena za poljoprivredu i poljoprivrednike Hrvatska seljačka stranka gradska organizacija Bjelovar organizirala je humanitarnu akciju i prikupila dobrotvorni prilog za nastradalo gospodarstvo. Pomoć se sastoji u građevinskom materijalu (armaturne mreže i ciment) kojim će se obnoviti kompletna betonska deka na staji za krave.

Ovim putem HSS Grada Bjelovara želi se zahvaliti svima koji su učestvovali u ovoj humanoj akciji i pomogli da se ovo poljoprivredno gospodarstvo barem donekle spasi od daljnje moguće štete.

Ažurirano ( Srijeda, 09 Travanj 2014 12:57 )