• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


JOZO RADOŠ I ANKA MRAK TARITAŠ U BJELOVARU I DARUVARU

VAŽNO JE IZAĆI NA EU IZBORE 25. SVIBNJA

U druženju s građanima, Jozo Radoš je istaknuo da im želi približiti Europski parlament kroz vrlo praktične teme kojima se želi baviti kao europski zastupnik, a kojima je cilj povećanje standarda građana, povećanje broja radnih mjesta, poboljšanje konkurentnosti hrvatskih tvrtki i jeftinija energija

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR – DARUVAR – Europski parlament ima sve više utjecaja i odlučuje u velikoj mjeri o tome kako građani Hrvatske žive. Zato je važno 25. svibnja izabrati zastupnike koji će na pravim temama zagovarati interese građana Republike Hrvatske. – istaknuo je predsjednik Kluba zastupnika HNS-a, član Predsjedništva i kandidat HNS-a na koalicijskoj listi na izborima zastupnika za Europski parlament Jozo Radoš u subotu Bjelovaru i Daruvaru. Tamo je boravio s članicom Predsjedništva HNS-a i ministricom graditeljstva i prostornog uređenja Ankom Mrak Taritaš, potpredsjednikom županijskog HNS-a i dožupanom Bjelovarsko-bilogorske županije Nevenom Alićem i predsjednicima tamošnjih podružnica HNS-a.

U druženju s građanima u subotu na bjelovarskom gradskom Korzu i tržnici Jozo Radoš je istaknuo da hrvatskim građanima želi približiti Europski parlament kroz vrlo praktične teme kojima se želi baviti kao europski zastupnik, a kojima je cilj povećanje standarda građana, povećanje broja radnih mjesta, poboljšanje konkurentnosti hrvatskih tvrtki i jeftinija energija.

Anka Mrak Taritaš je pozvala sve građane da izađu na EU izbore, jer, kako je rekla, glas na europskim izborima je glas za sve naše građane i za bolji život u Hrvatske u sklopu Europske unije.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 28 Travanj 2014 20:26 )