• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


JOŠ JEDAN STROJ KOJI ZAMJENJUJE RUČNI RAD

U KINESKOJ BOLNICI PREDSTAVLJENA AUTOMATSKA MUZILICA SPERME

Kako navodi šef urologije u toj bolnici stroj je dizajniran kako bi pomogao pojedincima kojima je problem donirati spermu na tradicionalni način,ručnim radom

E-mail Ispis PDF

Da strojevi sve više zamjenjuju ručni rad potvrđuje i ova vijest koja dolazi iz kineske bolnice u Nanjing, glavnom gradu provincije Jiangsu, gdje su predstavili novu mašinu koja donatoru sperme olakšava posao te automatski muzi spermu iz donatora. Iako podržava strojeve koji zamjenjuju ljudski rad, znanstveni portal iflscience.com koji donosi ovu vijest, pita se nije li znanost otišla ipak malo predaleko s ovom inovacijom.

Na stroju se nalazi masažni otvor koji se može prilagoditi veličini prema potrebi korisnika. Sve što korisnik treba je staviti svoju stvar u taj otvor, a ostalo će učiniti automatika. To je i mali ekran za one kojima nedostaje inspiracije.

Kako navodi šef urologije u toj bolnici stroj je dizajniran kako bi pomogao pojedincima kojima je problem donirati spermu na tradicionalni način,ručnim radom. No, koliko će biti ugodno to učiniti stojeći u sobi punoj ljudi i biti doslovno pomužen i koliko će stroj biti korišten pokazat će vrijeme. U svakom slučaju napor je vrijedan pohvale, živjela tehnologija!

A kako izgleda stroj pogledajte na videu.

Ažurirano ( Četvrtak, 26 Lipanj 2014 09:24 )