• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


NOKIA 215 JE KLASIČNI MOBITEL BEZ EKRANA S OGROMNOM DIJAGONALOM KAKVE SU DANAS POPULARNE

Pametni mobitel s internetom i baterijom koja traje mjesec dana za samo 200 kuna

Unatoč krajnje neimpresivnim specifikacijama, na ovom će se uređaju nalaziti aplikacije za Facebook, Twitter, Bing, vremensku prognozu i Opera Mini

E-mail Ispis PDF

Microsoft je najavio svoj novi mobitel koji će sigurno privući pažnju mnogih svojom cijenom i trajnom baterijom, piše 24sata.hr. Naime, Nokia 215 je klasični mobitel bez ekrana s ogromnom dijagonalom kakve su danas popularne. Unatoč tome, ovaj bi uređaj mogao biti zanimljiv kao sekundarni uređaj ili uređaj za djecu zbog nevjerojatno niske cijene i vrlo trajne baterije.

Nokia 215 na tržištu će se pojaviti u prvom kvartalu ove godine i to pod cijeni od 30 američkih dolara što je manje od 200 kuna. Također, Microsoft kaže da će njegova baterija u stand-by modu moći izdržati čak 29 dana.

To će mu omogućiti ekran niske razlučivosti (320*240 piksela na dijagonalu od 2,4 inča) te podrška za 2G. Tu će biti i kamera s 0.3 megapiksela, podrška za MP3 i radio te povezivost putem Bluetootha.

Unatoč krajnje neimpresivnim specifikacijama, na ovom će se uređaju nalaziti aplikacije za Facebook, Twitter, Bing, vremensku prognozu i Opera Mini.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 05 Siječanj 2015 18:19 )