• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PREZENTACIJA FOTO PISAČA SVJETSKI POZNATE MARKE MITSUBISHI

Nakon svjetske premijere predstavljeni Bjelovarčanima u Hotelu Central

Prednost ovih printera je to što uz nisku cijenu otiska, nemaju nikakvo dodatno održavanje, nema dodatnih kemikalija, a printeri su malih dimenzija i prenosivi pa su pogodni i za terenski rad, kaže Marko Pižeta iz tvrtke Viva-net

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Tvrtka Viva-net iz Zagreba prezentirala je danas, 25. ožujka, u maloj sali bjelovarskog Hotela Central foto pisače svjetski poznate marke Mitsubishi, koji su namijenjeni fotografima profesionalcima.

Predstavljeno je nekoliko vrsta pisača, od najmanjih modela, preko foto kioska, pa sve do najvećeg modela Mitsubishi CP-W5000DW, koji je imao svjetsku premijeru prije 30-tak dana, a odlikuje se mogućnošću obostranog ispisa. Naime, upravo je taj printer zbog svog obostranog otiska zanimljiv svim fotografima koji žele ponuditi izradu sve traženijih fotobookova. Isto tako za sve one koji imaju veliku frekvenciju ljudi u svojim poslovnim prostorima, može biti zanimljiv i foto kiosk. Na njemu korisnik može potpuno samostalno izraditi svoje fotografije, pa može biti dodatan izvor prihoda i za one koji se direktno ne bave fotografijom. Prednost ovih printera je to što uz nisku cijenu otiska, nemaju nikakvo dodatno održavanje, nema dodatnih kemikalija, a printeri su malih dimenzija i prenosivi pa su pogodni i za terenski rad, kaže Marko Pižeta iz tvrtke Viva-net.

Prezentacija ovih printera, ali i dodatne foto opreme traje danas do 19 sati, pa ukoliko vas zanimaju printeri, ali i nešto od foto opreme svakako navratite u bjelovarski Hotel Central.

Ažurirano ( Srijeda, 25 Ožujak 2015 16:02 )