• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


STIGLA NADOGRADNJA

APPLE "OTKLJUČAO" 4G ZA IPHONE U HRVATSKOJ

Zahvaljujući friškoj nadogradnji iOS-a, vlasnici iPhonea kod nas moći će koristiti trenutačno najbržu mobilnu mrežu, koja omogućuje surfanje na pametnim telefonima i drugim uređajima brzinom do 75 Mbps

E-mail Ispis PDF

Izvor: http://www.tportal.hr

iOS 6.1 donosi novosti vezane uz iPhone, iPad i iPad touch, a najveća je ta da će biti omogućena podrška za korištenje mreže LTE za iPhone 5.

Hrvatska je jedna od 36 zemalja u kojoj će to biti moguće, za korisnike Vipneta i T-Mobilea. Od susjeda, tu su još Mađari i Talijani. Kompletan popis pogledajte ovdje.

Vlasnicima iPhonea 5 koji koriste HT-ovu mrežu 4G će biti dostupan odmah nakon preuzimanja i instaliranja nadogradnje. Ako ste među njima, trebate aktivirati opciju 4G na svom uređaju. Do 28. veljače ona je u T-Mobileovoj mreži besplatna.

Aktivaciju možete obaviti slanjem SMS-a sadržaja 'A' na broj 3636, u T-Centrima ili uz pomoć korisničke podrške. Bit će aktivna mjesec dana. Kompatibilna je s tarifama EXTRA total+, Obitelj+ i Biz total +, Mobile START, Mobile PLUS i VPN.

HT trenutno mrežom 4G pokriva pola Zagreba, ostale veće i više manjih gradova. Pogledajte gdje vam je sve dostupna.

Nadogradnju je dobila i Siri, Appleova mobilna virtualna tajnica, kojoj ćete moći naložiti kupovinu kino ulaznica na servisu Fandango. Usluga je zasad dostupna samo stanovnicima SAD-a.

Korisnici servisa iTunes Match moći će preuzimati pojedinačne pjesme iz iClouda, kao i resetirati "Advertising Identifier", u slučaju da ne želite čitati reklame.

Ažurirano ( Utorak, 29 Siječanj 2013 08:28 )