• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


ČOPOR

KAD PSI DOBIJU SVOJU DRUŠTVENU MREŽU

Imati profil na nekoj od društvenih mreža postalo je gotovo je neizbježno. No da vaš kućni ljubimac ima svoj profil na društvenoj mreži? E, to je već nešto novo

E-mail Ispis PDF

Izvor: www.tportal.hr

Poslovica kaže da je pas čovjekov najbolji prijatelj. Isto tako, mnogi tvrde da s godinama pas i njegov vlasnik postanu veoma slični. Pa zašto onda i pas ne bi imao profil na društvenoj mreži kao što ima njegov vlasnik?

Upravo se time vodila Megan Casey kada je odlučila pokrenuti Pack (ili Čopor) - društvenu mrežu pasa.

Pack je društvena mreža na kojoj vlasnici otvaraju profile svojih pasa i povezuju se s drugim vlasnicima pasa. Slično kao što to rade tijekom šetnje po obližnjem parku gdje izmjenjuju smiješne anegdote o svom ljubimcu s drugim vlasnicima, tako i ovdje mogu razmjenjivati iskustva, pronalaziti zajedničke interese ili se jednostavno pohvaliti svijetu da je njihov pas najbolji ili najpametniji.

Službeno Pack još nije započeo s radom. Točnije, 14. veljače, na Valentinovo, pokrenuli su mrežu i u roku od nekoliko sati okupilo se toliko ljudi da su morali zatvoriti prijave i ostale zainteresirane »poslati na čekanje«.

Da, toliko je vlasnika pasa željelo napraviti profil za svog ljubimca.

Stoga su uveli listu čekanja. Možete se predbilježiti i kad tijekom proljeća 2013. Pack krene u puni pogon, svi zainteresirani bit će obaviješteni e-mailom.

Dotad možete pregledavati profile onih sretnika koji su među prvima objavili svoju ljubav prema četveronožnim članovima obitelji.

A ekipa koja stoji iza pokretanja Packa ima velike planove. Trenutno okupljaju tim koji bi pisao zanimljive tekstove o psima i svemu što ima veze sa psima.

Dakle, ukoliko na zaslonu svog računala (ili pametnog telefona) imate fotografiju svog psa, uredno mu kupujete poklone za Božić ili njegov rođendan, a spremni ste gladovati samo kako bi vaš ljubimac mogao jesti najbolju (i najskuplju) hranu, ovo je definitivno mjesto za vas.

Ažurirano ( Utorak, 19 Ožujak 2013 14:17 )