• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


NOVI KONCEPT iPhonea 6

OVO JE SLJEDEĆI APPLEOV IPHONE?

Napravljen je od posebnog aluminija i ugljičnih vlakana što govori da bi uređaj bio 40% lakši i 60% čvršći od prethodnih. Na dnu uređaja nalaze se novi konektori Lightning i MagSafe. Posjedovao bi quad-core procesor A7 od 2,8GHz koji daleko nadmašuje quad-core od 1,9GHz u Samsungovom Galaxyu S4.

E-mail Ispis PDF

Izvor: izona.geek.hr

Internet je prepun raznih koncepata, glasina i pretpostavki koje opisuju kako bi iPhone 6mogao izgledati. To nije bez razloga, vjerne Appleovce to zaista zanima, a mi ćemo vam predstaviti najzanimljivije koncepte. Jedan od njih je koncept iPhonea 6 s predivnim dizajnom aluminijskog kućišta i zaslonom bez ruba.

Novi koncept iPhonea 6 napravljen je, kao što smo već rekli, od posebnog aluminija i ugljičnih vlakana što govori da bi uređaj bio 40% lakši i 60% čvršći od prethodnih. Na dnu uređaja nalaze se novi konektori Lightning i MagSafe. Posjedovao bi quad-core procesor A7 od 2,8GHz koji daleko nadmašuje quad-core od 1,9GHz u Samsungovom Galaxyu S4.

Najposebnije kod ovog iPhonea je zaslon od 4,5 inča koji uopće nema ruba i napravljen je tako da obuhvaća skoro cijeli uređaj (iako još nismo sigurni koliko nam se to sviđa). Dimenzije su mu 754×1296 s 333 dpi-a. Podržavao bi multi-touch, odnosno, mogućnost da s više prstiju upravljate uređajem. Uređaj bi dolazio u bijeloj i crnoj boji i s izborom memorije od 16GB, 64GB, 128GB i 256GB.

Iako već prema mnogim informacijama možemo pretpostaviti kako će ove godine biti predstavljen iPhone 5S, iskreno se nadamo kako će nam Apple već krajem ove ili početkom iduće godine predstaviti potpuno novi iPhone 6 s atraktivnim dizajnom i novim pojačanjima unutar njega.

Ažurirano ( Četvrtak, 16 Svibanj 2013 20:53 )