• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


NOVOST NA TRŽIŠTU

1stFone: PRVI MOBITEL ZA ČETVEROGODIŠNJAKE

»U svijetu kojim dominiraju pametni telefoni roditelji su suočeni s teškim izborom pronalaska prvog mobitela za svoje dijete. Željeli smo dizajnirati proizvod koji je djeci privlačan, koji nema suvišne funkcije, a roditeljima ostavlja potpuni nadzor i osigurava vitalnu vezu s djetetom«, rekli su iz kompanije

E-mail Ispis PDF

Izvor: www.novilist.hr

Novi mobitel s ograničenim funkcijama namijenjen maloj djeci pojavio se na britanskom tržištu, javlja BBC.

»1stFone«, proizvod kompanije CyCell Ltd, veličine je bankovne kartice i nema ekran, pristup internetu ili funkciju slanja poruka. Jedine funkcije su primanje i slanje poziva, a 12 važnih brojeva može se memorirati.

Telefon je namjenjen djeci od četiri do devet godina kojima ne treba tehnološko čudo poput smartphonea, ali im može zatrebati mogućnost da se jave mami ili tati u hitnom slučaju.

Telefon se zasad samo može naručiti internetom, a cijena mu je 55 funti (500 kuna).

»U svijetu kojim dominiraju pametni telefoni roditelji su suočeni s teškim izborom pronalaska prvog mobitela za svoje dijete. Željeli smo dizajnirati proizvod koji je djeci privlačan, koji nema suvišne funkcije, a roditeljima ostavlja potpuni nadzor i osigurava vitalnu vezu s djetetom«, rekli su iz kompanije.

Ažurirano ( Petak, 17 Svibanj 2013 08:41 )