• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


U REALNOM VREMENU

STROJ KOJI BROJI »LAJKOVE« POKAZUJE KOLIKO STE POPULARNI

Fliike je naziv gadgeta koji broji »lajkove« na Facebooku, a možete ga postaviti u trgovinu, pizzeriju, kafić i na druga mjesta kako bi pokazali koliko je vaš biznis popularan na ovoj društvenoj mreži

E-mail Ispis PDF

Izvor: tehnoklik.net.hr

Fliiike je kreirala francuska start-up tvrtka Smiirl i dostupan je za prednarudžbe na njezinim web stranicama. Riječ je o zanimljivom proizvodu, odnosno konceptu za koji bi se mnoge trgovine mogle zainteresirati jer nudi uvid u digitalnu prisutnost u realnom, opipljivom obliku i to u stvarnom vremenu.

Taj brojač broji do 100.000 »lajkova«, međutim ako ih imate više, možete naručiti posebnu verziju. U sadašnjoj fazipromotivna cijena mu je 300 eura (iako će redovna cijena biti 400 eura), a veći, mehanički brojači koriste Wi-Fi za povezivanje s Facebookom te će okretati novi broj svaki puta kada dobijete novog digitalnog fana na svojoj Facebook fan stranici.

Kada postavite Fliike u svoj kafić, restoran, trgovinu ili neki drugi objekt, trebate ga uključiti u struju, povezati na Smiirl Wi-Fi te posjetiti njihove web stranice i slijediti upute za spajanje vaše Facebook stranice s fizičkim brojačem.

Izvršni direktor Smiirla Gauthier Nadaud kaže da ovaj mehanički brojač na javnom mjestu miijena nekoć usamljeni čin praćenja društvenih mreža u zajedničko iskustvo.

Facebook »lajkovi« važni su za vaš biznis i organizaciju. Pitajte samo State Department na što je potrošio nevjerojatnih 630.000 dolara.

Ažurirano ( Petak, 05 Srpanj 2013 16:35 )