• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


IWATCH NA KRAJU UOPĆE NIJE SAT?

Dvoje Guardianovih kolumnista tvrde da imaju informaciju prema kojoj toliko iščekivani iWatch sat zapravo nije sat, nego proizvod vezan za televiziju

E-mail Ispis PDF

Izvor: giga.geek.hr

Nakon što se blogosfera zahuktala čim je Apple zatražio registriranje imena iWatch u Rusiji, Japanu, Meksiku, Tajvanu, Turskoj i Kolumbiji, danas stiže novi šok. Naime, dvoje Guardianovih kolumnista tvrde da imaju informaciju prema kojoj toliko iščekivani iWatch sat zapravo nije sat, nego proizvod vezan za televiziju.

Kad malo bolje razmislite, doći ćete do zaključka da cijela ova priča zapravo itekako ima smisla, budući da se već duže vrijeme šuška da Apple u pripremi ima proizvod koji će “redefinirati” način na koji gledamo televiziju. Što god to značilo, Apple se sigurno ne šali kad priprema neki novi proizvod. I sami smo vidjeli što je Apple “napravio” svijetu sa svojim iPad-om. Je li moguće da je Apple jednostavnom igrom riječi naveo gotovo cijeli svijet na pogrešan trag?

Kako god, većina stručnjaka se slaže kako svjedočimo stvaranju novog Apple proizvoda, prvog od strane Applea nakon smrti Stevea Jobsa, čije je ime postalo svjetski poznato čak i prije nego se ispostavilo o kakvom se uopće uređaju radi.

Ažurirano ( Petak, 05 Srpanj 2013 17:29 )