• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


IDU LI VAM NA ŽIVCE?

OVAJ DODATAK DRŽAT ĆE DJECU PODALJE OD VAŠEG FACEBOOKA

Idu li vam djeca na živce? Jeste li protiv nekontroliranog rasta populacije? Unbaby.me će ukloniti svu djecu s društvenih mreža i zamijeniti ih slikama mačića, štenaca, slanine, modela kupaćih kostima... što god poželite.

E-mail Ispis PDF

Izvor: tehnoklik.net.hr

Evo kako cijela stvar radi: ekstenzija za pretraživač Chrome ima listu ključnih riječi koju je moguće uređivati, a te riječi obično su one koje najčešće najavljuju da se malo, slatko, dražesno lice nalazi u blizini.

Predinstalirane ključne riječ su: godina stara, tako sladak/slatka, naša obitelj, najslađa beba, naučila hodati, godina, mjesec dana stara, mjeseci, dječja sjedalica, dojenče, tako sladak, pidžama, kruta hrana, puzanje, većina beba, tako slatka, preslatka, pelene, najslađa beba na svijetu, novorođenče, mama, tata, sliči, lijepa beba, izljev bijesa, mali anđeo...

Kreatori dodatka za Chrome savjetuju da u popis ključnih riječi dodate i imena najvećih prijestupnika među vašim prijateljima s Facebooka, a to su obično novopečeni roditelji.

Umjesto slika njihovih beba kako jedu, pužu, smiju se, zijevaju... vama će se u feedu prikazati omiljena slika koju odredite ili pak možete koristiti fotografije mačaka s Instagrama.

Nakon što odredite što će vam se prikazivati na njihovom mjestu, samo kliknite na »snimi« i gle – mališani su blokirani.

Pogledajte ispod i video s opisom kako radi ekstenzija:

{vimeo}http://vimeo.com/64077080{/vimeo}

Ažurirano ( Srijeda, 10 Srpanj 2013 12:47 )