• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


ŽUPAN DAMIR BAJS PRIMIO JE VODSTVO I IGRAČE MUŠKOG ODBOJKAŠKOG KLUBA ČAZMA NAKON KVALIFIKACIJE U 1. A DRŽAVNU ODBOJKAŠKU LIGU

Veliki uspjeh Čazmanaca za cijelu županiju

Klub trenutno broji 50-ak članova, a za prvu ekipu konkurira njih šesnaest. Cilj takmičenja je da dignemo popularnost sporta na području grada Čazme, ali i cijele županije tako da nam što više djece pristupi u klub. Ovo je sport koji zdravo razvija mladog čovjeka – rekao je predsjednik kluba Žarko Jančić.

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Župan Damir Bajs primio je vodstvo i igrače muškog odbojkaškog kluba Čazma nakon kvalifikacije u 1. A državnu odbojkašku ligu.

Muški odbojkaški klub Čazma osnovan je 1968. godine i otada niže mnoge uspjehe. Nakon godina provedenih u vrhu 2. državne odbojkaške lige, u svibnju ove godine ostvarili su povijesni uspjeh, plasman u 1. A državnu odbojkašku ligu. Tom prigodom im je čestitao župan Damir Bajs te nadodao kako je to veliki uspjeh i za cijelu županiju, jer ovo je jedini kolektivni sport na području županije koji se natječe u 1. ligi. Također im je poželio mnogo uspjeha i dobrih utakmica.

– Klub trenutno broji 50-ak članova, a za prvu ekipu konkurira njih šesnaest. Cilj takmičenja je da dignemo popularnost sporta na području grada Čazme, ali i cijele županije tako da nam što više djece pristupi u klub. Ovo je sport koji zdravo razvija mladog čovjeka – rekao je predsjednik kluba Žarko Jančić.

Ekipi je čestitao i poželio ostanak u prvoj ligi i bivši igrač odbojkaškog kluba Čazma, zamjenik župana Neven Alić.

– Igrao sam odbojku 10 godina u Čazmi i bio sam drugi čovjek čazmanskog saveza. Nažalost, meni se nije ostvario san da igram u prvoj ligi, stoga mi je posebno drago što je to uspjelo ovoj ekipi. Ovo je veliki poticaj za čazmansku odbojku koja je dugogodišnja tradicija – rekao je Alić.

Ažurirano ( Četvrtak, 16 Srpanj 2015 10:34 )