• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


NA BOĆALIŠTU DOMA ZA STARIJE I NEMOĆNE BJELOVAR

Dečki se zabavljaju i rekreiraju boćanjem

Sve je započelo prije dvije godine kada ih je njihova voditeljica Milkica izvela na travu sa stražnje strane doma i podijelila im kugle za boćanje

E-mail Ispis PDF

BEJLOVAR Dečki, korisnici Doma za starije i nemoćne Bjelovar, okupljaju se svaki dan u 15 sati na boćalištu, neki kako bi boćali, a neki kako bi pak samo navijali. Kažu sve je započelo prije dvije godine kada ih je njihova voditeljica Milkica izvela na travu sa stražnje strane doma i podijelila im kugle za boćanje. Prije nešto više od mjesec dana, na prijedlog pokojnog Nikole Šarića, koji je preminuo prije nekoliko dana, i Ivana Goleca, koji nije mogao do boćališta jer je nažalost u bolnici dobili su i nedovršeno boćalište. Njih dvojica predložili su ravnateljici Vesni Trnski i gradonačelniku Bjelovara Antunu Korušcu da im napravi boćalište. Njihov prijedlog su prihvatili, a dečki su dobili boćalište koje su nazvali VETO. Ime je sastavljeno od prva dva slova imena ravnateljice Vesne i prva dva slova gradonačelnika Tonija.

To što je ono ne dovršeno uopće im ne smeta da na njemu odigraju po nekoliko partija i tako se zabave i rekreiraju. Ipak svi se nadaju kako će uskoro boćalište dobiti i završni sloj te tako biti dovršeno.

Što još dečki kažu o boćalištu i kako se zabavljaju boćanjem pogledajte u videu.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 24 Kolovoz 2015 20:38 )