• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PRIPREME IGRAČICA I IGRAČA STK BJELOVAR

Inga Malešević na Pagu osvojila broncu

Nakon prvog mjesta u razigravanju po grupama pobijedila je Jelenu Mišak iz Varaždina i Gabrielu Alviž iz Šibenika, poražena je polufinalu od Mladostašice Hane Lončarević što je odličan rezultat za ovu mladu Bjelovarčanku i dobar uvod u novu sezonu

E-mail Ispis PDF

PAG Stolnoteniska sezona je službeno započela 22. i 23. kolovoza 2015. godine 6. kupom grada Paga, koji organizira Hrvatski stolnoteniski savez i boduje se za rang listu HSTS-a. Na turniru je nastupilo preko stotinjak natjecatelja iz cijele Hrvatske u sedam kategorija, a među njima i mlađa kadetkinja Bjelovarčanka Inga Malešević, koja se nalazila na petnaestodnevnim pripremama s HASTK MLADOST I LIBERTASOM IZ DUBROVNIKA.

Odličan uvod u sezonu napravila je Inga Malešević prvi dan gdje je u starijoj kategoriji kadetkinjama osvojila brončanu medalju. Nakon prvog mjesta u razigravanju po grupama pobijedila je Jelenu Mišak iz Varaždina i Gabrielu Alviž iz Šibenika, poražena je polufinalu od Mladostašice Hane Lončarević što je odličan rezultat za ovu mladu Bjelovarčanku i dobar uvod u novu sezonu. Drugi dan turnira bio je nešto manje uspješan, ali također solidan rezultat gdje je Malešević u mlađim kadetkinjama u četvrtini finala poražena od Gabriele Alviž 3/2, pri tome propustivši vodstvo 2/0, što ne čudi nakon napornih treninga , gdje se treniralo dva puta dnevno po dva sata. Kamp su vodili trener Mladosti Slavko Tomić i bivši Hrvatski izbornik sada selektor Luxembourga Milan Štencl koji je poznat po velikoj disciplini i radu. Uglavnom se radilo na ispravljanju tehničkih nedostataka i motoričkim sposobnostima za stolom.

U isto vrijeme kada se odvijao kamp na Pagu, drugi dio priprema je odradila i Ivana Grgić u Crikvenici sa istoimenim klubom. Nakon napornih kondicijskih treninga u Boriku, Ivana je odrađivala treninge u dvorani, gdje je veći dio treninga bio posvećen igri protiv različitih stilova igre i materijala koji izazivaju različite efekte na lopticu. Zadnji dan priprema održan je i međunarodni stolnoteniski turnir PLAŽA 2015 gdje je Grgić Ivana u kategoriji kadetkinja osvojila prvo mjesto pobijedivši u finalu Slovenku Ivu Unger.

Ostatak dio ženske  ekipe i muška ekipa nastavio se pripremati u Bjelovaru i brusiti formu pred prve turnire uz sparinge Stolnoteniskog kluba Sokol (Kovačić Vlatka, Vladimira Ivezića i Mladena Rajkovića) sa kojima stolnoteniski klub Bjelovar ima odličnu suradnju. Treninzi su nakon Borika prebačeni u dvoranu i trenira se dva puta dnevno po dva sata i nadamo se dobrim rezultatima ove sezone, prvenstveno misleći na mlađe kategorije da ispliva još poneko ime u vrhu stolnog tenisa.

Ažurirano ( Četvrtak, 27 Kolovoz 2015 10:11 )