• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


STUDIO M PRESELIO U NOVI PROSTOR U ULICI ANTE TRUMBIĆA (BIVŠA TRGOVINA GORENJE)

Rekreirajte se i vježbajte u novom bjelovarskom rekreacijskom centru

Nevezano radili se o rehabilitaciji, sportskoj pripremi ili običnoj rekreaciji. Isto tako, opremili smo se i najmodernijom opremom iz razloga jer smo željeli napraviti teretanu i fitnes gdje mi želimo osobno trenirati – kaže Marijana Tomola, fitnes trenerica

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Studio M preselio je u novi prostor u Ulici Ante Trumbića (bivša trgovina Gorenje) u Bjelovaru gdje su uredili novi i veliki rekreacijski centar u kojem se nalazi teretana, TRX… U rekreacijskom centru organiziraju pilates školu, ali i školu trčanja te akademiju motorike.

– Studio u Bjelovaru imam već pet godina, i nakon određenog vremena zajedno sa svojim partnerima Markom i Ivanom Šolom, odlučili smo proširiti prostor, ali i ponudu. Htjeli smo napraviti, da kad dođete na trening, da na jednom mjestu imate sve. Nevezano radili se o rehabilitaciji, sportskoj pripremi ili običnoj rekreaciji. Isto tako, opremili smo se i najmodernijom opremom iz razloga jer smo željeli napraviti teretanu i fitnes gdje mi želimo osobno trenirati – kaže Marijana Tomola, fitnes trenerica.

Ažurirano ( Nedjelja, 30 Kolovoz 2015 14:14 )