• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


I. ŽNL BJELOVARSKO-BILOGORSKA – 1. KOLO

Nova sezona počela golijadama u Ćurlovcu, Brestovcu, Bereku i Ivanskoj

Jedina utakmica bez pogotka odigrana je u Velikoj Pisanici između Bila i BŠK iz Brezovca

E-mail Ispis PDF

Nova sezona I. ŽNL BBŽ počela je danas, 30. kolovoza. Odigrane su utakmice 1. kola, a d šest odigranih utakmica u dvije su slavili domaći, dok su u tri pobijedili gosti i jedna je odigrana neriješeno.

Omladinac iz Ćurlovca ugostio je Čazmu, koja je nakon 90 minuta slavila pobjedom 1:4.

– Gosti su bilo zasluženo bolji, dok mi nismo bili pravi, odnosno kompletni. U provom poluvremenu gubili smo 0:0 i to smo pokušali stići u drugom poluvremenu, ali nismo uspjeli. Početkom drugog poluvremena imali smo nekakve šanse koje nažalost nismo realizirali – rekao je nakon utakmice Goran Karadža, trener Omladinca.

Brestovac je ugostio Trnski iz Nove Rače te ih je pobijedio 4:2.

– Nakon što smo prvo poluvreme gubili 0:1 i nakon što nam je Gavranović iz jedne duge lopte, s jedno 30 metara, poslao loptu pod gredu za 0:2, uspjeli smo se trgnuti i izvršiti pritisak te odigrali drugo poluvrijeme još bolje te zabili četiri gola i pobijedili – rekao je nakon utakmice Željko Rebrović, trener Brestovca iz Garešničkog Brestovca.

– Do 70-te minute vodili smo 0:2 da bi oni u zadnjih 20 minuta zabili četiri gola, i to nakon crvenog kartona i isključenja našeg igrača. Čestitam im na zasluženoj pobjedi, jer su za razliku od nas iskoristili svoje šanse – rekao je nakon utakmice Blagojević Igor, trener Trnskog iz Nove Rače.

Hajduk je ugostio Lastu iz Gudovca koja je nakon 90 minuta igre pobijedila domaćine 0:1.

– Odigrali smo jednu izjednačenu utakmicu. Lasta je u prvom poluvremenu imala nekoliko izglednijih prilika te su postigli pogodak. U drugom poluvremenu mi smo imali svoje prilike, koje nismo iskoristili. Cijela utakmica je odigrana korektno uz neke male napetosti te protivnicima čestitam na zasluženoj pobijedi – rekao je nakon utakmice Ivan Stankić, trener Hajduka iz Hercegovca.

Tomislav je ugostio Kamen iz Sirača te je nakon 90 minuta igre slavio pobjedom 4:1.

– U ovom prvom kolu kod kuće, bili smo favoriti i to smo opravdali. Rezultat nije objektivan, jer smo imali masu propuštenih prilika. Vodili smo 2:0, oni su uspjeli doći na 2:1. To je trajalo nekih pet minuta, gdje nas je uhvatila panika. Treći gol je to prelomio. Uglavnom kontrolirali smo utakmicu cijelo vrijeme – rekao je nakon utakmice Tihomir Pokopac, trener Tomislava iz Bereka.

Bilo je ugostio BŠK iz Brezovca. Utakmica je završila neriješeno 0:0.

– Nismo iskoristili svoje šanse, nismo zabili, odnosno nismo imali sreće – rekao je nakon utakmice Fredi Pali, predsjednik Bila iz Velike Pisanice.

Ivanska je ugostila Bilogorac iz Velikog Trojstva koji ih je nadigrao 1:4.

Nama je išlo u korist to što s njima odigrali prijateljsku utakmicu u kojoj su oni nas dobili 4:0. To je bila sasvim druga priča, koja se odigrala prije mjesec dana. Mislim da smo sasvim zasluženo dobili i mogli smo biti još uvjerljiviji jer smo promašili penal i tri ili četiri 100-postotne prilike. Imamo mladu momčad koja je u stvaranju te čestitam svojim dečkima na lijepoj i odličnoj, a protivnicima na fer i korektnoj igri  – rekao je nakon utakmice Petar Bošnjak, trener Bilogorca iz Velikog Trojstva.

Na fotografijama pogledajte kako se igralo i navijalo u Utiskanima u općini Ivanska.

Ažurirano ( Nedjelja, 30 Kolovoz 2015 20:56 )