• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


NATJECANJE LIKA RUX POWER 2015. U GOSPIĆU

Vilijam Ded prvi, a Martina Brkić druga

Sljedeće natjecanje u bench pressu za koje se spremamo je državno prvenstvo u Vukovaru. Za državno prvenstvo imamo puno vise vremena i na njemu planiramo napraviti puno bolje rezultate nego ovdje u Gospiću. Naravno prije državnog natjecanja imamo 19. rujna strongman natjecanje u Bjelovaru za koje smo također pripremili puno zanimljivih događanja – kaže Vilijam Ded

E-mail Ispis PDF

GOSPIĆ Natjecanje LIKA RUX POWER 2015. održano je 30. kolovoza u Gospiću na kojem je nastupilo 90 snagatora iz cijele Hrvatske.

Nakon duže pauze od natjecanja pa i samih težinskih treninga bjelovarski snagator Vilijam Ded odlučio se ponovno povremeno natjecati u bench pressu i strongmanu. U svojoj kategoriji  120+ osvojio je prvo mjesto podignuvši 180 kilograma.

Uz njega na ovom natjecanju iz IRON MAN teretane nastupila je nova nada bench press natjecanja Martina Brkić, koja je zbog spleta okolnosti, umora, nervoze i kratkog pripremnog roka, završila na odličnom 2. mjestu u svojoj kategoriji do 63 kg s podignutih 52,2 kg i na 3 mjestu relativnog ukupnog poretka.

–  Sljedeće natjecanje u bench pressu za koje se spremamo je državno prvenstvo u Vukovaru. Za državno prvenstvo imamo puno vise vremena i na njemu planiramo napraviti puno bolje rezultate nego ovdje u Gospiću. Naravno prije državnog natjecanja imamo 19. rujna strongman natjecanje u Bjelovaru za koje smo također pripremili puno zanimljivih događanja – kaže Vilijam Ded.

Ažurirano ( Utorak, 01 Rujan 2015 09:28 )