• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


I. ŽNL BJELOVARSKO-BILOGORSKA – 2. KOLO

Lasta nakon 20 minuta nestala s terena

Berek je bio definitivno bolji tokom cijele utakmice i 4:1 je realan rezultat. Mi smo bili bez ideje i bez igre – rekao je nakon utakmice Darko Coha, trener Laste

E-mail Ispis PDF

Ovaj vikend odigrane su utakmice 2. kola I. ŽNL BBŽ. Od šest odigranih utakmica u tri su slavili domaći, dok su u jednoj pobijedili gosti i dvije su odigrane neriješeno.

Čazma je ugostila Bilogorac iz Velikog Trojstva, koja je nakon 90 minuta slavila pobjedom 4:2.

– S obzirom da smo imali devet juniora, da su petorica startala među prvih 11, prvo poluvrijeme bili smo ravnopravni – primili smo gol, ali smo i izjednačili u 44. minuti. Igru su nam malo poremetili crveni kartoni koje su dobili Želimorski iz Čazme i naš Margetić. Mislim da je nama ipak više falio Margetić na mjestu stopera nego njima Želimorski u napadu. Čazma je odmah u drugom poluvremenu u 50. minuti povećali na 2:1. Htjeli smo brzo izjednačiti, mogli smo se vratiti u utakmicu kod 3:1, ali je to na kraju otišlo na 4:1.  Ekipa je mlada i u stvaranju, a oscilacije kod mladih igrača su sasvim normalne, tako da svojim igračima ne mogu ništa zamjeriti, jer su si po sklisklom i dosta teškom terenu dali truda. Moram naglasiti da je suđenje starog vuka Jure Miklčića bilo odlično, a na njega bi se trebali ugledati i ovi mladi sudci – rekao je nakon utakmice Petar Bošnjak, trener Bilogorca.

U Brezovcu je gostovala Ivanska, koja je i u drugom kolu upisala poraz izgubivši od domaćeg BŠK-a 2:1.

– Mislim da je bolja ekipa izgubila. Imali smo puno više šansi i 80% lopte u nogama, ali jednostavno nismo to znali realizirati i pretvoriti u pobjedu. Domaćini su sretno i spretno uzeli bodove koji će im vjerojatno dobro doći u idućim utakmicama – rekao je nakon utakmice Josip Bartolčić, trener Ivanske

U Siraču je gostovao Bilo iz Velike Pisanice, koji je s domaćim Kamenom odigrao neriješeno 2:2.

– Čvrsta i borbena prvenstvena utakmica i rezultat na kraju realan – rekao je Marijan Domović, trener Kamena nakon utakmice.

U Gudovcu je gostovao Tomislav iz Bereka koji je domaću Lastu nadigrao 1:4.

– Berek je bio definitivno bolji tokom cijele utakmice i 4:1 je realan rezultat. Mi smo bili bez ideje i bez igre. Uspjeli smo držati terensku ravnotežu nekih 20 minuta, a onda smo nestali s terena – rekao je nakon utakmice Darko Coha, trener Laste.

Na fotografijama pogledajte kako se igralo i navijalo u Gudovcu.

U Novoj Rači gostovao je Hajduk iz Hercegovca kojeg je domaći Trnski uspio nadigrati 4:2.

– Jako smo loše ušli u utakmicu i nakon 2:0 morao sam u 27. minuti napraviti izmjenu. Nakon toga sve je leglo na svoje mjesto i mislim da smo zasluženo pobijedili, a možda je čak i rezultat trebao biti veći – rekao je nakon utakmice Igor Blagojević, trener Trnskog.

Ćurlovac je ugostio Brestovac iz Garešničkog Brestovca koji je s domaćim Omladincem odigrao neriješeno 0:0.

– Odigrali smo jednu tvrdu utakmicu bez šansi, a koja je završila realnim rezultatom – rekao je nakon utakmice Željko Rebrović, trener Omladinca.

Ažurirano ( Nedjelja, 06 Rujan 2015 21:47 )