• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


III. HNL ISTOK – 5. KOLO

Mladost Podravini natrpala tri komada, Bjelovar izgubio u Vukovaru

Nažalost nismo zabili ono što smo morali, previše smo propustili prilika da bi na kraju pokušali u zadnjih 25 minuta izjednačiti, ali nismo uspjeli. Čestitam Vukovaru na osvojena tri boda – rekao je nakon utakmice Mario Kos, trener Bjelovara

E-mail Ispis PDF

Utakmice 5. kola III. Hrvatske nogometne lige istok odigrane su danas, 12. rujna.

Mladost je na Brdu u Ždralovima dočekala Podravinu iz Ludbrega koju je pobijedila 3:0. Golove za Mladost postigli su: Hrvoje Trupac 30. Alen Maras 47. i Antonio Coha u 83. minuti utakmice.

– Puno bolja igra u prvom dijelu, nego u drugom. Imali smo puno propuštenih šansi. U drugom dijelu smo možda malo pali zbog ovog ritma srijeda – subota. Sve u svemu uzeli smo doma tri nova boda i iduće kolo idemo u Bijelo Brdo po nove bodove – rekao je nakon utakmice Nikola Papac, trener Mladosti.

Na fotografijama pogledajte kako se igralo i navijalo u na Brdu u Ždralovima

Bjelovar je gostovao u Vukovaru te od domaće ekipe izgubio 1:0.

– Poraz od 1:0 u utakmici gdje faktički protivnik nije uputio niti jedan ozbiljan udarac u naš gol. Poslije jednog kiksa u obrani primili smo taj gol. Nažalost nismo zabili ono što smo morali, previše smo propustili prilika da bi na kraju pokušali u zadnjih 25 minuta izjednačiti, ali nismo uspjeli. Čestitam Vukovaru na osvojena tri boda  – rekao je nakon utakmice Mario Kos, trener Bjelovara.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 14 Rujan 2015 04:55 )