• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


U BJELOVARU S RADOM POČEO NOVI SPORTSKI KLUB

Od rujna Bjelovarčani mogu trenirati badminton – drugi najbrži sport na svijetu

Badminton je idealna fizička aktivnost gotovo za sve, od najmlađih do najstarijih, od osoba bez kondicije do onih najbržih i najizdržljivijih, istovremeno je zabava, rekreacija i jedan od najzahtjevnijih sportova današnjice, smatra se drugim najtežim (najbržim) olimpijskim sportom

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Ovih dana Bjelovar je dobio još jedan sportski klub. Riječ je badminton klubu »Bjelovar« koji je osnovan kao udruga građana u kolovozu ove godine sa željom da se u Bjelovaru i okolici razvije značajno badminton središte. Badminton je atraktivan i dinamičan sport, ali je nažalost u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji zapostavljen, a to bi se trebalo promijeniti osnivanjem badminton kluba »Bjelovar«.

– S aktivnim radom klub je započeo početkom školske godine, a kontinuirani trenažni procesi provoditi će se tijekom cijele godine (izuzev srpnja i kolovoza) s djecom svih uzrasta. Treninzi se održavaju minimalno tri puta tjedno u popodnevnim satima u dvorani I. osnovne škole Bjelovar. Prioritet nam je zadovoljstvo djece, njihov pravilan društveni i socijalni razvoj, stjecanje sportskih navika te zdrav način života. Naši treneri su stručno osposobljeni za rad sa svim dobnim kategorijama, posebno s djecom te posjeduju pedagoško-psihološke kompetencije i svakodnevno rade s djecom.

Badminton je idealna fizička aktivnost gotovo za sve, od najmlađih do najstarijih, od osoba bez kondicije do onih najbržih i najizdržljivijih, istovremeno je zabava, rekreacija i jedan od najzahtjevnijih sportova današnjice, smatra se drugim najtežim (najbržim) olimpijskim sportom.

U klub su dobrodošli svi, od povremenih rekreativaca do onih koji će jednog dana biti vrhunski badmintonaši!

Postavili smo si visoke ciljeve i kriterije. Naglasak u klubu je na kvalitetnom i stručnom radu, no, istovremeno, klub je otvoren za sve kategorije rekreativaca, od najmlađih do veterana i veteranki. Svi će oni u klubu pronaći odličnu priliku za sport, druženje i zabavu.

Svi zainteresirani više informacija (termini treninga i sl.) mogu dobiti u školsko-sportskoj dvoranu I. osnovne škole Bjelovar svakog radnog dana od 14 do 15 sati ili mogu kontaktirati predsjednika kluba, profesora Sašu Ćurčića na broj mobitela 099 685 0017 i e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Dođite na badminton i zaigrajte s nama! – poručuju iz novoosnovanog kluba.

Ažurirano ( Četvrtak, 17 Rujan 2015 16:20 )