• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


I. ŽNL BJELOVARSKO-BILOGORSKA – 4. KOLO

Golijada u Čazmi, Brestovac upisao treću pobjedu

Pokazali smo da smo kvalitetnija i spremnija momčad i mogla je biti još i veća razlika – rekao je nakon utakmice Željko Rebrović, trener Brestovca

E-mail Ispis PDF

Ovaj vikend odigrane su utakmice 4. kola I. ŽNL BBŽ. Od šest odigranih utakmica u četiri su slavili domaći, dok su u dvije slavili gosti.

Čazma je ugostila BŠK iz Brezovca kojeg je nadigrala 7:1.

– Prvo poluvrijeme igrali smo dosta loše, da bi igru nešto popravili u drugom poluvremenu. U Prvom poluvremenu Brezovac je uspio izjednačiti na 1:1. Nakon toga njihov golman nam je poklonio loptu, i to smo postigli 2:1 te nastavili s dominacijom i golovima. Na kraju smo zasluženo pobijedili, iako je mogla biti i veća razlika – rekao je nakon utakmice Božo Vuković, trener Čazme.

Kamen iz Sirača ugostio je Bilogorac iz Velikog Trojstva kojeg su uspjeli pobijediti 4:3.

– U 25. minuti vodili smo 0:2 i to smo sve uspjeli izgubiti u narednih desetak minuta te smo prvo poluvrijeme izgubili 3:2 za domaće. U drugom poluvremenu u 84. minuti zabijemo za 3:3, i onda iz jedne naše greške završe utakmicu 4:3. Mi smo mlada ekipa i tu će uvijek biti oscilacija, žao mi je što nismo osvojili barem taj jedan bod – rekao je nakon utakmice Petar Bošnjak, trener Bilogorca,

Lasta je u Gudovcu ugostila Ivansku koju je pobijedila 2:1.

– Prvo poluvrijeme smo dominirali i imali smo pet, šest izglednih šansi koje nismo zabili. Oni su doslovce oko 30. minute iz prvog udarca poveli 0:1. Nakon toga smo malo pali s igrom. U drugom poluvremenu smo uspjeli malo pritisnuti i zabili smo iz dvije prilike, iako smo opet ima pet, šest izvrsnih šansi. Mislim da smo potpuno zaslužili pobjedu, ma da ni gosti nisu bili bez šanse, jer kod 0:1 su mogli zabiti za 0:2, a onda bi vjerojatno utakmica bila gotova – rekao je nakon utakmice Darko Coha, trener Laste.

Na fotografijama pogledajte kako se igralo i navijalo u Gudovcu na Gudison parku.

Trnski iz Nove Rače ugostio je Bilo iz Velike Pisanice od kojeg je izgubio 0:2.

– Zaslužena pobjeda gostiju. Do pred sam kraj utakmice bilo je 0:0. Mi smo napravili jednu grešku za penal iz kojeg su gosti poveli 0:1 te pred sam kraj iz jedne kontre podigli razliku na 0:2 – rekao je nakon utakmice Jadranko Bundović, trener Trnskog.

Omladinac je u Ćurlovcu ugostio Tomislav iz Bereka koji ih je pobijedio 1:3.

– Rezultat nije realan, iako smo zali da imaju dobru ekipu i respektirali smo ih, cijelu smo utakmicu kontrolirali i bili bolji i uzeli tri boda. Neke smo igrače čuvali za utakmicu županijskog KUP-a gdje u srijedu gostujemo u Ždralovima na Brdu, tako da je ovaj posao u Ćurlovcu odradila pričuva – rekao je nakon utakmice Tihomir Pokopac, trener Tomislava.

Brestovac iz Garešničkog Brestovca ugostio je Hajduk iz Hercegovca kojeg je pobijedio 2:1.

– Čestitam svojim igračima na pobijedi, ovo je sad lijepi niz bez poraza. Prvo poluvrjeme kad je bila donekle izjednačena igra p šansama, mi smo gubili 0:1. Međutim, u drugom poluvremenu nametnuli smo ritam koji oni više nisu mogli pratiti. Pokazali smo da smo kvalitetnija i spremnija momčad i mogla je biti još i veća razlika – rekao je nakon utakmice Željko Rebrović, trener Brestovca.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 21 Rujan 2015 07:52 )