• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


KUP NOGOMETNOG SAVEZA BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE

Dinamo u Predavcu dočekuje Zdenku '91 iz Velikih Zdenca u osmini finala

Mislim da će ova utakmica biti vrlo interesantna, obzirom da je Zdenka 91. vodeća momčad i iznimno dobra ekipa, a mi smo domaćini, pa prema tome nadamo se dobrom nogometu i pozivam sve ljubitelje nogometa da dođu sutra, 22. rujna, u 17 sati u Predavac – rekao je Slavko Prišćan, trener Dinama

E-mail Ispis PDF

PREDAVAC Dinamo iz Predavca ugostit će sutra na svom terenu vodeću momčad MEĐUŽUPANIJSKE NOGOMETNE LIGE BJ-KC-VT Zdenku '91 iz Velikih Zdenca. Riječ je u utakmici osmine finala županijskog KUP-a u kojoj će suparnici boriti  za ulazak u četvrt finale.

– Mislim da se radi o najjačem paru što se tiče kupa u našem području. Isto tako, pokazuje se dobrim što smo napravili novi model izvlačenja parova za KUP te smo s time dobili vrlo interesantne utakmice. Mislim da će i ova utakmica biti vrlo interesantna, obzirom da je Zdenka '91. vodeća momčad i iznimno dobra ekipa, a mi smo domaćini, pa prema tome nadamo se dobrom nogometu i pozivam sve ljubitelje nogometa da dođu sutra, 22. rujna, u 17 sati u Predavac – rekao je Slavko Prišćan, trener Dinama.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 21 Rujan 2015 12:38 )