• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


III. HNL ISTOK – 7. KOLO

Mladost ponovo slavila na Brdu, Bjelovar se vratio s jednim bodom

Domaći igrači nadigrali su gostujuće 2:0. Golove za Mladost postigli su Matija Vrbanić u 69. minuti i Silvio Grgić u 90 minuti utakmice

E-mail Ispis PDF

Prošli vikend odigrane su utakmice 6. kola III. Hrvatske nogometne lige istok.

Mladost je na Brdu u Ždralovima ugostila Marsoniju iz Slavonskog Broda. Domaći igrači nadigrali su gostujuće 2:0. Golove za Mladost postigli su Matija Vrbanić u 69. minuti i Silvio Grgić u 90 minuti utakmice!

– Bivši drugoligaš, znači dobra momčad Marsonia, koju smo gledali tjedan dana prije u dvoboju protiv Višnjevca. Znali smo da će biti puno bolji nego u tom dvoboju, a to se i pokazalo. Došli su da osvoje bod i da ne prime gol. Mi smo ostali u prvom dijelu bez Trupca i Sučića zbog povreda. Tako da su ušla dva juniora Grgić i Kukec, koji se nije dovoljno oporavio. Nakon svega toga, na kraju smo zasluženo slavili 2:0. Mislim da nam nisu puknuli skoro niti jednu loptu u okvir gola. Znači, jedna važna pobjeda i još jedna dobra utakmica i sad nam ostaje da u idućem kolu protiv Mladosti iz Antina do osvojimo ovdje na Brdu još tri nova boda – rekao je Nikola Papac, trener Mladosti.

Bjelovar je gostovao u Osijeku gdje je s domaćim Višnjevcem odigrao 2:2 i vratio se kući s jednim novim bodom.

Ažurirano ( Subota, 03 Listopad 2015 17:23 )