• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Održan osmi tradicionalni turnir u pikadu za slijepe u prostorijama Udruge slijepih Bjelovar

Na turniru je sudjelovalo šest udruga slijepih iz Daruvara, Karlovca, Pakraca, Požege, Slavonskog Broda, Vukovara i Bjelovara

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Osmi tradicionalni turnir u pikadu za slijepe održan je danas, 26. rujna, povodom Dana Grada Bjelovara i Dana bjelovarskih branitelja u prostorijama Udruge slijepih Bjelovar u Trumbićevoj 4a. Na turniru je sudjelovalo šest udruga slijepih iz Daruvara, Karlovca, Pakraca, Požege, Slavonskog Broda i Bjelovara. Na otvaranju su prisustvovali Željko Paun, predsjednik Odbora za hrvatske branitelje i članove njihovih obitelji Grada Bjelovara i gospodin Petar Radulović vlasnik i osnivač tvrtke AS Agro d.o.o. iz Bjelovara koja je donirala Udruzi slijepih Bjelovar donirala specijalni pikado za slijepe. Turnir je otvorio Dražen Kokotić, predsjednik Udruge slijepih Bjelovar, koji je pozdravio sve koji su došli na turnir, a posebno gospodina Radulovića kojem se još jednom u ime Udruge posebno zahvalio, na kako je rekao najvećoj donaciji koju je Udruga dobila od kad je osnovana.

–  Osvojite medalju na olimpijskim igrama i kupit ću vam bolji pikado od ovog. Pozivam sve privatne poduzetnike, ali i one koji se kite tuđim perjem, neka toj populaciji pomognu – rekao je Petar Radulović vlasnik i osnivač tvrtke AS Agro d.o.o. iz Bjelovara.

Ažurirano ( Nedjelja, 27 Rujan 2015 17:44 )