• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


I. ŽNL BJELOVARSKO-BILOGORSKA –5. KOLO

Ivanska upisala prvu pojedu, Omladinac jedini bez pobjede, u Bereku golijada

Tek u drugom poluvremenu smo se primirili i počeli igrati te okrunili dobru igru pogodcima i konačno upisali prvu pobjedu – rekao je Josip Bartolčić, trener Ivanske.

E-mail Ispis PDF

Ovaj vikend odigrane su utakmice 5. kola I. ŽNL BBŽ. Od šest odigranih utakmica utri slavili su domaći, u dvije slavili su gosti, dok je jedna odigrana neriješeno.

Hajduk je u Hercegovcu ugostio Čazmu koju je uspio pobijediti 2:1.

– Napokon nam se isplatio trud i osvojili smo te važne bodove. Mislim da su nas gosti podcijenili i to je na kraju rezultiralo pobjedom. Čestitam svojim dečkima na odličnoj igri – rekao je Ivan Stankić, trener Hajduka.

Tomislav iz Bereka ugostio je Brestovac iz Garešničkog Brestovca te ih nakon slabog prvog poluvremena nadigra 6:2.

– Loše smo ušli u utakmicu, malo smo podcijenili protivnika i završili prvo poluvrjeme 1:1. Neke stvari smo na poluvremenu posložili u svlačionici i zaboravili to loše prvo poluvrijeme. U drugom poluvremenu ponašali smo se kao da počinje nova utakmica i pokazali smo svoje pravo lice nakon što smo postigli naš drugi pogodak stvar je bila rješenja i bilo je smo pitanje s kojom razlikom ćemo pobijediti – rekao je nakon utakmice Tihomir Pokopac, trener Tomislava.

Bilo je u Velikoj Pisanici ugostio Omladinac iz Ćurlovca s kojim je odigrao neriješeno 0:0.

– Odigrali smo jednu ravnopravnu utakmicu s podjednakim brojem šansi s obje strane, koja je završila realnim rezultatom. Zasluženo smo podijelili podove – rekao je Saša Kranjčević, trener Bila.

Ivanska je ugostila Trnski iz Nove Rače te upisala svoju prvu pojedu 4:1.

– Bilo smo definitivno puno bolji i imali smo više šansi. Poveli smo 1:0 u petoj minuti, ali nakon greške u našoj obrani nakon sedam minuta dobili smo gol što je kod igrača izazvalo nervozu do kraja pravog poluvremena. Tek u drugom poluvremenu smo se primirili i počeli igrati te stvarati šanse jednu za drugom i negdje oko 62. minute smo zabili za 2:1, a onda zabili još dva do kraja i okrunili dobru igru pogodcima i konačno upisali prvu pobjedu – rekao je Josip Bartolčić, trener Ivanske.

Bilogorac iz Velikog Trojstva ugostio je Lastu iz Gudovca koja je bila bolja te upisala pobjedu 0:1.

– Ovakvom igrom nismo ni zaslužili bolje. Čestitam Lasti na pobjedi, njihovi dečki su više željeli pobjedu te bili agresivniji i bolji. Svojim pak dečkima ne mogu ništa zamjeriti jer bio je takav vikend kakav je bio. S ovakvom igrom se ne možemo nadati nekim bodovima, moramo pojačati agresiju, ako hoćemo nešto više napraviti – rekao je Petar Bošnjak, trener Bilogorca.

BŠK je u Brezovcu dočekao Kamen iz Sirača koji ga je uvjerljivo pobijedio 1:4.

– Dobro smo igrali do isključenja našeg igrača, negdje nakon 30. minuta. Nakon toga s igračem manje totalno nam se poremetila igra i totalno smo se raspali. U drugom poluvrijemenu slijedilo je drugo isključenje tako da s dva igrača manje nismo mogli parirati Kamenu – rekao je Goran Sabljić, tajnik BŠK-a.

Na fotografijama pogledajte kako se igralo i navijalo u Brezovcu.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 28 Rujan 2015 11:46 )