• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


III. HNL ISTOK – 9. KOLO – rezultati

Bjelovar slavio na Gradskom stadionu, Mladost poražena u gostima

Pokazali smo da s pravom pretendiramo na prvo mjesto u jesenskom dijelu natjecanja. Zahvaljujem se isto i navijačima Bjelovara koji su nakon dugo vremena došli i podržali nas navijanjem i u ime svoje ekipe ih pozdravljam i nadam se da će i ubuduće dolaziti u što većem broju – rekao je Mario Kos trener Bjelovara

E-mail Ispis PDF

Foto – ilustracija (arhiva Zvona)

Bjelovar je doma na Gradskom stadionu u subotu, 10. listopada, dočekao momčad Belišća koju je u utakmici 9. kola uspio pobijediti s 1:0. Gol za Bjelovarčane postigao je Kuprešak 76. minuti utakmice.

– Zahvalio bi se svim igračima na odličnoj igri, jer ovo je jedna od najvažnijih utakmica jer je Belišće sigurno glavni kandidat za osvajanje naslova. Pružili smo odličnu igru i dobro odigrali obranu te zasluženo pobijedili. Pokazali smo da s pravom pretendiramo na prvo mjesto u jesenskom dijelu natjecanja. Zahvaljujem se isto i navijačima Bjelovara koji su nakon dugo vremena došli i podržali nas navijanjem i u ime svoje ekipe ih pozdravljam i nadam se da će i ubuduće dolaziti u što većem broju – rekao je Mario Kos trener Bjelovara.

Mladost je ovo kolo otišla u goste u Oriovac gdje je od domaće momčadi Oriolik izgubila 2:1. Jedni gol za Mladost postigao je Nikola Stanković u 90 minuti utakmice.

– Na poluvremenu je bilo 2:0 za domaćine, koji su se od prve minute postavili agresivno, na momente čak i preoštro što je sve sudac dozvolio. Prvi gol smo dobili iz penala, gdje je upitno je li naš igrač igrao rukom ili nije i malim da je ta kazna bila malo prestroga. Mislim da ga je lopta smo pogodila u ruku, nije čak ni išla prema golu. Pred kraj prvog poluvremena dozvolili smo njihovim najboljem strijelcu Divkoviću da primi loptu i da sa 16 metara pogodi za 2:0. U drugom dijelu smo imali inicijativu i uspjeli smo dati taj jedan gol. Igrali smo bez četiri ozlijeđena igrača, i nažalost nismo uspjeli uzeti niti bod – rekao je nakon utakmice Nikola Papac, trener Mladosti.

Ažurirano ( Subota, 10 Listopad 2015 19:20 )