• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


FOKSIĆI NA PRESTIŽNOM GALEB BELGRADE TROPHY – SERBIA OPEN-u

Sara Gelenčer osvojila je srebrnu medalju zlatnog sjaja, Sara Rajčević brončanu

Svi foksići koji su nastupili na ovom izrazito cijenjenom i jakom turniru (Rang Liga prvaka u nogometu) pokazali su da spadaju u sam svjetski vrh jer boriti se i pobjeđivati najbolje od najboljih mogu samo vrhunski spremni borci, a foksići to i jesu

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR – BEOGRAD Članovi Foxa najboljeg taekwondo kluba u Bjelovaru nastupili su na prestižnom turniru svjetske G1 serije koji je okupio oko 1500 najboljih boraca na svijetu, a na turniru su nastupili svi koji nešto znače u taekwondo sportu. Turnir je bio izrazito jak i održavao se u beogradskoj Kombank Areni, gdje su nastupili svjetski, europski i olimpijski prvaci! Fox je kao i obično bio jedini predstavnik grada Bjelovara i Bjelovarsko-bilogorske županije. Konkurencija je bila strašna te su foksići odradili super turnir, nijanse su ih dijelile od senzacije.

Sara Gelenčer osvojila je srebrnu medalju zlatnog sjaja, do finala je nanizala četiri pobjede te u finalu tijesno gubi od reprezentacije Njemačke.

Sara Rajčević osvojila je brončanu medalju, nakon što je pobijedila u dvije borbe, Sara gubi od kasnije pobjednice turnira Češke reprezentativke koja je nastupala na Olimpijskim igrama mladih.

Odličnu borbu je pokazala i Andrea Pacadi koja je zaustavljena u drugom kolu u borbi za medalju od predstavnice Cipra koja je najbolja u svijetu na rang listi te aktualna Europska seniorska i juniorska prvakinja. Andrea je izgubila zbog opomena, dok je u bodovima bilo 1:1

Marta Kvež i Renee Kuleš napravile su odličan posao nanizavši po dvije pobjede protiv kvalitetnih boraca. Renee je pobijedila svjetsku viceprvakinju, a izgubila od kasnije pobjednice turnira.

Diana Bizjak izgubila je u prvom kolu od reprezentacije Mađarske od jedne od najboljih boraca u Europi.

Marko Erjavac s lakoćom prolazi prvu borbu protiv reprezentacije Njemačke, ali je u borbi za medalju zaustavljen od reprezentativca Nizozemske koji je bio puno viši te je Marku zadavao dosta problema.

Tesa Rajčević uvijek ima puno više protivnice od sebe, tako je bilo i ovaj put. Kako je Tesa nizak borac svoju manu nadoknađuje velikim srcem i sjajnom taktikom, tako je u prvoj borbi pala reprezentativka Češke. Da bi u borbi za medalju od kasnije pobjednice turnira izgubila u zadnjim sekundama borbe.

Petra Miškulin je imala vatreno krštenje po prvi put u svojoj karijeri je nastupila na svjetskom jakom turniru te ju je to koštalo medalje. Petra je prvo kolo bila slobodna, a u borbi za medalju rusku reprezentativku vodi 3:1 do zadnjih deset sekundi borbe gdje dolazi do izražaja njeno neiskustvo te gubi već dobivenu borbu.

Svi foksići koji su nastupili na ovom izrazito cijenjenom i jakom turniru (Rang Liga prvaka u nogometu) pokazali su da spadaju u sam svjetski vrh jer boriti se i pobjeđivati najbolje od najboljih mogu samo vrhunski spremni borci, a foksići to i jesu.

Na turniru borce su vodili licencirani treneri od svjetske taekwondo federacije Feđa Medak i Kristijan Cvetković.

Klub se zahvaljuje Sportskom savezu Bjelovarsko-bilogorske županije koji su nam ustupili svoj kombi za prijevoz natjecatelja.

Ažurirano ( Utorak, 13 Listopad 2015 18:22 )