• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


III. HNL ISTOK – 10. KOLO

Mladost slavila na Brdu, Bjelovar poražen u Đakovu

Sve čestitke mojim dečkima, pet utakmica smo odigrali doma bez primljenog gola, i postigli pet pobjeda. Iduće subote igramo u Požegi, bez Pleića i Kolića, koji imaju treći žuti karton, i dat ćemo sve od sebe da uzmemo barem jedan bod – rekao je nakon utakmice Nikola Papac, trener Mladosti

E-mail Ispis PDF

Mladost je u utakmici 10. kola u subotu, 17. listopada, ugostila ekipu Koprivnice u Ždralovima na Brdu, a koju su uspjeli pobijediti 1:0.

– Pobijedili smo vrlo dobru momčad Koprivnice. U poluvrjeme je završilo 0:0. U utakmicu smo ušli malo ležernije pa je Koprivnica u prvom dijelu bila nešto bolja. Kako je utakmica odmicala, mi smo bili sve bolji. U drugom dijelu smo igrali agresivnije, napravili smo dvije izmjene i na kraju zasluženo pobijedili. Sve čestitke mojim dečkima, pet utakmica smo odigrali doma bez primljenog gola, i postigli pet pobjeda. Iduće subote igramo u Požegi, bez Pleića i Kolića, koji imaju treći žuti karton, i dat ćemo sve od sebe da uzmemo barem jedan bod – rekao je nakon utakmice Nikola Papac, trener Mladosti.

Bjelovar je gostovao u Đakovu i od domaće Croatie izgubio 4:2.

Ažurirano ( Subota, 17 Listopad 2015 17:23 )