• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


3. KOLO HRVATSKE FOOTBALL LIGE

Bjelovarčani izgubili od daleko iskusnije i uigranije momčadi Osijeka

Najvažnije je da se nitko nije ozbiljnije ozlijedio, a dečkima iz Osijeka hvala na fer i korektnoj sportskoj borbi – rekao je po završetku susreta Dino Dozan, predsjednik KAN Bjelovar Greenhorns

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Utakmica 3. kola Hrvatske football lige u sklopu kojeg je domaći klub američkog nogometa, Bjelovar Greenhorns, ugostio ekipu Osijek Cannons odigrana je jučer, 17. listopada, u Bjelovaru. Susret se igrao na pomoćnom terenu Gradskog stadiona u Bjelovaru, a sam susret je pored natjecateljskog karaktera imao i humanitarni te su svi igrači nosili ružičaste vrpce kako je mjesec listopad mjesec borbe protiv raka dojke. Kao podrška na susretu su domaći tim bodrile i članice Udruge žena oboljelih od karcinoma dojke Biser Bjelovar. Sa sportske strane Bjelovar Greenhornsi su upisali domaći poraz 0:26, a rezultat ne čudi kako su Osijek Cannonsi daleko iskusnija i uigranija momčad.

– Nama je ovo tek treći službeni susret u tackle ligi i svaki novi susret nam je novo iskustvo. Naravno da nitko ne voli poraz, rezultat možda i je nerealan, ali ovo je bila sjajna prilika da i neki novi igrači probaju kako je to igrati pošto smo u susret ušli bez nekoliko standardnih prvotimaca. Najvažnije je da se nitko nije ozbiljnije ozlijedio, a dečkima iz Osijeka hvala na fer i korektnoj sportskoj borbi –  rekao je po završetku susreta Dino Dozan, predsjednik KAN Bjelovar Greenhorns.

Ažurirano ( Nedjelja, 18 Listopad 2015 13:56 )